Nanggulangi Detractors Media Sosial

Jason Falls saka Jelajah Media Sosial iku wong sing hebat lan salah sawijining wong sing aku ora mesthi setuju, nanging aku ngajeni. Jason mesthi wae kesusu - nggarap klien kanggo nggawe strategi media sosial.

Salah sawijining saran sing dakkandhakake karo kabeh wong yaiku metodologi Jason kanggo ngatasi detractors online - Aku pisanan krungu dheweke ngomong babagan ing Blog Indiana ing taun 2010.

  • Kenal hak kanggo sambat.
  • Nyuwun pangapunten, yen dijamin.
  • Negesake, yen dijamin.
  • Dinilai apa sing bakal mbantu dheweke rasane luwih enak.
  • Tumindak manut, yen bisa.
  • Nyengkuyung - kadang brengsek iku brengsek.

Nalika sampeyan nemtokake manawa penculikan minangka rute sing paling apik, komunitas online bakal nemtokake bab sing padha karo sampeyan. Asring, pandherekipun sampeyan bakal mbela nalika kedadeyan kasebut.

Tanggepan kahanan negatif online asring nemtokake perusahaan lan apa sing bakal ditindakake. Pilgrim Pemasaran duwe conto apik babagan carane ORA nanggapi kritik negatif online Tuladhane yaiku pamilik toko Pizza sing entuk ulasan Yelp sing negatif…. iku regane diwaca!

3 Komentar

  1. 1

    Rekap panel ing Jumuah, Doug.

    Aku begja melu presentasi Duncan Alney dina Setu sing judhule: Manajemen Reputasi Online. Nalika informasi sing diwenehake dening Jason pancen akeh informasi, aku rumangsa yen poin kasebut pancen "digawa mulih" dening Duncan. Sing luwih penting yaiku mbedakake manawa ora ana tanggepan sing diwenehake kanggo para sing sambat, kayata, "sawetara wong sing ngeluh nemen". Caranipun nalika mangertos * menawi * tanggepan dijamin mung kaya * kepiye * ukara kasebut.

    Iki kabeh bali menyang transparansi. Nalika media sosial saya tambah cepet, perusahaan sing "ora entuk" bakal berjuang terus. Sing adaptasi bakal dadi wong sing bisa urip. Dheweke bisa nganggep kaya mangkene: sampeyan ora bakal nglilani drive karyawan kanthi sembrono ing mburi rodha perusahaan ing dalan sing rame, dadi kenapa dheweke ngidini wong sing njaga upaya media sosial sing intine nindakake perkara sing padha? Luwih asring, cara loro kasebut bisa ngasilake asil lan reputasi sing ora apik.

  2. 2

    Aku ngetik sawetara tembung saka kiriman ing kuotasi ing google lan nemokake kiriman asli lan debat isih nesu. Ana sing seneng banget karo papan kasebut lan ana sing sengit. Restoran kasebut malah ditutup setaun amarga ana masalah kesehatan lan dibukak maneh, nanging debat kasebut isih rame. Ing restoran, review sing ora nguntungake luwih nyeselake tinimbang review sing apik amarga ora ana sing pengin mbuwang-mbuwang dhuwit lan akeh pilihan. Utas umum ing kabeh tinjauan sing ala yaiku salah sawijining karyawan restoran, sing duwe dhewe, staf, sapa wae sing ora sopan. Iki nggawe aku percaya yen ana masalah budaya.

    Mangkene utas ing Yelp: http://www.yelp.com/biz/amys-baking-company-scottsdale#hrid:c6GfpA9j5HAVJIbK6D50Vw

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.