Cara rawuh ing Konferensi Blogging $ 2,000 kanggo $ 49

Ana sawetara konferensi blogging sing kedadeyan ing saindenging negara saben taun. Nilai saka nekani konferensi blogging pancen gedhe banget, nyedhiyakake sampeyan ngoptimalake mesin telusuran, nulis salinan, teknologi blog lan kepiye nggawe blogging sampeyan entuk bathi. Mula, akeh pamiarso mbayar luwih saka $ 2,000 kanggo rawuh ing konferensi kasebut.

logo bi iu

Sampeyan ora prelu mbayar $ 2,000! Kepiye regane $ 49?

Blogger lokal saka saindenging Indiana bakal kumpul ing Pusat Kampus IUPUI tanggal 16-17 Agustus 2008, kanggo Blog Indiana 2008, konferensi blogging lan media sosial 2 dina sing tujuane kanggo ningkatake pendhidhikan, inovasi lan kolaborasi ing antarane komunitas blogging Indiana sing saya cepet. Konferensi kasebut disponsori dening Sekolah Informatika IU.

Blog Indiana 2008 minangka konferensi 2 dina kanggo para blogger sing duwe pengalaman lan uga anyar. Sesi kalebu topik kayata blogging kanggo pamula, nggunakake blog ing bisnis sampeyan, monetisasi blog sampeyan, blogging politik lan topik sing luwih maju. Biyen, umume konferensi blog lan teknologi sing ana gandhengane larang banget utawa adoh banget saka negara-negara. Blog Indiana 2008 ngupayakake nggawa konferensi murah lan regane murah kanggo para blogger Hoosier.

Sing Kudu Rawuh?

tengah kampusSiswa, hobi lan profesional dianjurake supaya melu ing jaringan lan sinau. Pengalaman blogging utawa media sosial ora sarat kanggo melu; sapa wae sing duwe kapinteran teknologi lan media anyar bisa rawuh.

Pawongan

Kursi diwatesi kanggo 200 pamiarso.

Lokasi

The Pusat Kampus IUPUI ing Kampus IUPUI ing Indianapolis, IN

Napa $ 49?

Yaiku pitakon yuta dolar, bener? Konferensi iki ora babagan mbayar biaya speaker sing gedhe banget kanggo blogger A-list. Babagan koleksi profesional ing wilayah kasebut sing nyoba nulungi wong liya supaya bisa diwiwiti ing Media Sosial lan blogging. Iki uga babagan nyambungake kita kabeh sing saiki aktif blogging. Mesthine sampeyan bakal lunga saka konferensi iki kanthi saran lan pangeling-eling $ 2,000 - nanging dudu babagan dhuwit kasebut.

Daptar nalika isih ana kursi!

Register Saiki! Kursi winates lan cepet banget.

2 Komentar

  1. 1

    Iki apik tenan. Mesthi menehi inspirasi kanggo mikir kepiye konperensi Mid-Atlantik sing apik kanthi target sing padha bisa uga sukses. Ana universitas sing layak mung sawetara mil (UVA)… hmmm. Meh wae aku melu-melu mobil lan nyopir menyang Indiana kanthi biaya kasebut.

  2. 2

    Aku yakin manawa konferensi kasebut bakal rame! Kirim apik! Aku ngomong ing blogher supaya ora kejawab ngirim babagan Blog Indiana minggu kepungkur - kudu dikirim babagan minggu iki!

    Muga-muga bisa ketemu ing kana!

    - Krista

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.