UserVoice: Umpan Balik, Panjaluk Fitur lan Pelacakan Bug Sederhana!

uservoice1

Wong ing UserVoice wis sibuk nggawe lan nyoba alat anyar kanggo mbantu sampeyan nggunakake pangguna, entuk saran sing luwih apik, adhedhasar data, lan menehi dhukungan sing luwih apik tinimbang sadurunge. Suwene suwene wulan, dheweke wis nyoba sawetara alat kasebut ing konsol admin UserVoice pelanggan, kalebu widget Kepuasan lan SmartVote sing anyar, uga formulir kontak sing luwih anyar. Dina iki, dheweke nyedhiyakake alat anyar iki kanggo kabeh wong!

Temokake widget modern lan anyar

Widget sing dibayangke maneh nyedhiyakake pengalaman lengkap ing aplikasi kanggo para pelanggan supaya entuk pitulung sing dibutuhake lan supaya sampeyan (kanthi proaktif) njaluk umpan balik sing dibutuhake. Iki nduweni SmartVote ™, Rating Kepuasan, lan aliran Jawaban Instan sing luwih apik kanggo formulir kontak.

Widget pangguna

Nggawe pangguna kanthi aktif ing aplikasi utawa pituduh situs kanthi otomatis. Pangguna bisa nyakup gambar layar kanthi otomatis nalika ngirim pesen. Ngenali pangguna, nglacak kegiatan, lan pass sipat akun nganggo SDK Javascript sing anyar.

Wawasan pangguna

Luwih saka ngrungokake. Ing ngisor widget sing anyar yaiku SDK JavaScript sing sederhana nanging kuat kanggo ngirim informasi pangguna sing mbantu sampeyan entuk wawasan sing bisa ditrapake.

Wawasan Panganggo UserVoice

Wawasan pangguna ngidini sampeyan entuk wawasan luwih akeh babagan kabeh pangguna - ora mung sing menehi saran tartamtu utawa ngirim tiket. Segmen lan delengake sifat pangguna tartamtu, kalebu jinis pangguna, rencana, level kegiatan, level kepuasan, penghasilan bola-bali saben wulan, nilai umur, lan liya-liyane.

Kepuasan pangguna

Rating Kepuasan ngidini sampeyan gampang nglacak tren lan ngubungake respon positif utawa negatif karo area perbaikan produk tartamtu. Panjaluk ing aplikasi nyedhiyakake tingkat respons sing luwih dhuwur tinimbang survey email tradisional lan ngidini sampeyan ngetung ROI dhukungan gedhe.

Kepuasan Panganggo UserVoice

Bor menyang segmen pangguna tartamtu kanggo ndeleng kepiye owah-owahan miturut demografi. Identifikasi promotor sampeyan lan cegah churn sadurunge kedadeyan. Dorong para promotor supaya nyebar kanthi tweets.

Umpan Balik Panganggo nganggo SmartVote ™

Laporan beta Umpan Balik Panganggo minangka cara sing adhedhasar data kanggo ngurutake, nyaring lan ngitung statistik babagan umpan balik sing dikirim menyang akun sampeyan. Nggabungake data saka widget SmartVote ™ anyar karo data Wawasan Pengguna kanggo mbantu sampeyan ngerteni ide sing paling penting kanggo macem-macem pangguna.

Iki ngluwihi sistem pemilihan lawas kanggo menehi data sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan cerdas sing bakal nggawa produk (lan nomer retensi) menyang level sabanjure.

Umpan Balik Panganggo UserVoice

Widget SmartVote anyar ngidini pangguna prioritas ide sing paling panas lan ide sing ora lan sampeyan bisa entuk asil sing signifikan sacara statistik. Nyaring lan milah ide ing kabeh akun - ora mung ing forum tartamtu. Prioritasake umpan balik karo sipat pangguna lan akun.

Formulir kontak anyar kanggo portal web sampeyan

Nalika masang widget anyar ing situs sampeyan dhewe pancen opsional, minggu ngarep UserVoice bakal ngganti formulir "Dhukungan kontak" klasik ing portal web UserVoice (subdomain.uservoice.com) nganggo Widget Kontak anyar:

Formulir Kontak UserVoice

Fitur anyar iki saiki kasedhiya kanggo kabeh UserVoice akun Yen sampeyan duwe rencana mung kanggo saran utawa mung helpdesk, UserVoice bisa mbantu migrasi akun menyang salah sawijining rencana sing luwih anyar kanggo miwiti seneng karo kabeh UserVoice. Kanggo nginstal widget anyar, bukak setelan akun utawa waca luwih lengkap babagan cara nyetel widget anyar.

5 Komentar

  1. 1

    Aku seneng ide sampeyan nggunakake sistem pelacakan bug kanggo terus berhubungan karo wong sing nggunakake kode sampeyan, nanging layanan swara pangguna dudu pilihan sing paling apik. Aku seneng ndeleng plugin WordPress kanggo nglacak bug nanging durung bisa nemokake. Aku ndeleng bugzilla saka bocah lanang ing mozilla lan aku seneng, nanging aku ora bisa nginstal amarga ora duwe akses cangkang ing akun hosting. Saiki, aku nyoba Mantis kasedhiya ing mantisbt.org, nanging aku ora yakin amarga kodhe iki angel dingerteni lan mulane angel diowahi lan ditrapake tema lan liya-liyane. Nuwun sewu babagan komentar sing dawa, kirim apik . Luis

  2. 2

    Apa ana setelan supaya bagean 'bug' ing sisih ngisor jendhela umpan balik ditampilake? Ora ditampilake ing duwekku, lan rasane kaya aku kelangan prekara ing admin ...

    • 3

      Nevermind ... Aku entuk. Aku isih durung ngerti kepiye - nalika aku nambah ide topik anyar, kenapa ide kasebut ora ditampilake ing layar awal, sawise mbusak topik gawan ...

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.