Blog & Blossom: Wiji, Ganja, Polinasi lan Tumbuh

WinihDiedit: 9/1/2006
Salah sawijining pimpinan tim sing kerja nyritakake babagan buku sing diwaca sing biasane menehi bukti yen sejatine ana ide sing sejatine. Mau bengi aku nulis entri ing Aku Pilih Indy! supaya wong ngerti apa rencana kanggo situs kasebut. Amarga pamirsa non-techy, aku pengin nyelehake pesen kasebut ing kiasan sing bakal menehi gambaran sing jelas. Amarga Indiana misuwur kanthi tetanen, aku milih Wiji, Ganja, Polinasi lan Tumbuh.

Gagasan kasebut teka nalika nonton situs Web 2.0 ing situs liyane. Aku njaluk ngapura amarga ora ngelingi eksekutif sing ujar, nanging dheweke nyebutake 'winih & gulma' kanggo mbangun bisnis anyar ing internet. Aku njupuk langkah luwih dawa kanggo ngomong babagan carane saya tuwuh Aku Pilih Indy!

Blog & Blossom: Kelompok wis nggunakake teknik kasebut wiwit atusan taun kepungkur. Kita mung generasi anyar.

Sampeyan bisa maca sandi entri liwat situs kasebut, nanging ditrapake kanggo blog apa wae:

  • Wiji: Sampeyan kudu menehi konten sing migunani kanggo sing maca. Iki nandur wiji supaya bisa bali, uga para pamaca anyar sing nemokake sampeyan.
  • Ganja: Sampeyan kudu nyetel swara lan desain kanthi apik. Ing sanjabane kiriman sepisan kanggo banyolan, video Colbert, utawa preinan kulawarga ... sampeyan kudu menehi informasi marang para pamiarsa sing bisa diarepake saka sampeyan.
  • Polinasi: Swara sampeyan kudu ngluwihi blog sampeyan. Blogger terus ngawasi industri, ing blog liyane, ing warta ... lan dheweke nindakake. Nambah komentar lan mratelakake panemume kiriman liyane nggunakake trackbacks pollinates web karo wiji. Uga, ati-ati karo wong sing nyebar wiji kaya sampeyan ... penting sampeyan ngakoni. Blogging yaiku komunikasi = rong cara.
  • Tuwuh: Panen (pamaca) bakal tuwuh nalika terus winih, ganja, lan polinasi. Wutah minangka bagean saka tanggung jawab sampeyan. Tumbuhake keahlian sampeyan lan tambahake jaringan. Elinga babagan pertumbuhan blog kanthi nggunakake alat analisis sing apik supaya sampeyan yakin yen sampeyan arah.

Ana sing duwe! Blog & Blossom. Cara sing digunakake dening tukang kebon nganti atusan taun ora beda karo cara sing dibutuhake kanggo nggawe blog sing sukses. Kita mung jinis tukang kebon sing anyar. Panen kita minangka pamaca, pupuk minangka informasi, wiji minangka kiriman, peternakan minangka blog, gulma yaiku kompetisi, fokus lan desain sing ala, lan teknik polinasi yaiku komentar, trackback, optimisasi mesin telusuran lan optimalisasi jejaring sosial.

Tindakake aturan tani sing gampang lan blog sampeyan bakal berkembang!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.