RPM Blog Sampeyan Wis Pegged, nanging Sampeyan Ora Menang Balapan!

kacepetan

Kajaba pitulung, aku nyoba nyedhiyakake blogger liyane liwat blog iki, nanging aku pancen wis nulungi sawetara blogger kanthi tangan. Sayange, aku ora bisa ngentekake akeh wektu kanggo nindakake kaya sing dakkarepake - aku kudu kerja kanggo mbayar tagihan. Wingi aku cuti lan melu konperensi web regional. Konferensi kasebut apik banget, dina sing kompak kanthi sesi 1 jam sing akeh informasi saka profesional web.

Sesi blogging pamula dikemas! Yen wis blog luwih saka setahun, sampeyan bakal lali manawa akeh wong sing ora kapacak ing blog utawa teknologi sing ndasari. Salah sawijining pitakon paling apik ing sesi kasebut yaiku, "Kepiye carane bisa mbedakake antara blog lan situs web liyane." Aku pancen kudu mikir sedhela, banjur nerangake manawa sampeyan ora bisa menehi bedane maneh. Akeh situs web anyar sing nggabungake blogging minangka standar bagean konten. Mesthi wae, situs kaya mine 'katon' kaya blog - kanthi koleksi postingan jurnal ing kaca ngarep kanthi urutan kronologis mbalikke ... nanging sawetara liyane malah ora cedhak!

Sapa sing kudu Blogging?

Pitakon liyane yaiku takon kepiye blog bisa mbantu industri non-teknis utawa politik. Blog nyedhiyakake politik amarga hysteria lan awis nyebar. Blog mesthi menehi teknologi kanthi apik amarga bisa dideleng, dadi blogger sing sukses biasane mbutuhake katrampilan teknologi sing dhuwur. Blogs bisa pancen mbantu ing industri apa wae! Mesin blogging paling anyar lan sistem manajemen konten kanthi otomatis akeh pilihan sing biyen wis manual.

Kancaku, Glenn, blogging nalika ana misi ing Mozambik. Aku kaget manawa agama lan dermawan durung nggunakake blogging luwih akeh. Blog Fred Wilson babagan dadi Kapitalis Venture. Aku kaget karo kabeh industri sing ora blog. Napa ilmuwan ora blog lan nuduhake panemuane? Napa pengecer ora blog babagan bukaan toko, layanan pelanggan, lan spesial? Napa Presiden blog ora? (Ora ana sing ngrungokake acara radio sing bodho!) Napa Polisi ora blog lan ngomong babagan bedane ing komunitas? Napa guru ora blog lan nuduhake dina kanggo mbantu siswa lan wong tuwa? Dheweke pancen kudu !!!

Konvergensi Sistem Manajemen Blog lan Konten

Tuladha situs web sing ora katon kaya blog yaiku CNET. The bagean warta saka CNET saestu minangka blog ing saben tembung. Artikel kasebut urut-urutan kronologis lan saben artikel duwe permalink, nggabungake tautan, komentar, ping, lan uga sawetara tautan bookmark sosial. Nanging iki situs warta !?

Sistem Manajemen Konten kalebu blogging… utawa kosok balene. Penyedia Aplikasi Web ngakoni SEO mupangat blogging lan nggabungake fitur kasebut menyang aplikasi. Nanging dheweke isih durung bisa ngrampungake akeh masalah. Wingi aku nulis babagan fokus ing kekuwatan supaya sukses.

Blogging ora beda. Ana akeh cara kanggo nggunakake teknologi, lan akeh kanggo nggunakake konten sampeyan. Akeh wong sing nulis blog sing hebat kanthi konten sing luar biasa, nanging situse tetep berkembang… dudu amarga blog sing ora apik, nanging amarga blogger kasebut ora ngerti lan ngeksploitasi teknologi kanggo narik kawigaten para pamaca anyar.

Pelatihan Blog

Universitas BlogAmarga penasaran, aku dadi google Pelatihan Blog. Aku ora bakal jeneng jeneng, nanging aku mriksa maneh babagan selusin situs perusahaan utawa individu sing diklasifikasikake minangka 'Pelatih Blog'. Ora ana siji-sijine sing ngomong babagan teknologi nyata! Nalika nyemak rincian, umume "Pelatih Blog" mung kalebu panulis iklan lan ahli strategi merek. Ora diraguhi manawa iki minangka elemen penting saka merek perusahaan, nanging geesh.

Aku kira kaya balap mobil lan ora nate pindah gir. Mesin sampeyan cepet banget, nanging kabeh wong mabur karo sampeyan lan sampeyan ora bisa ngerteni sebabe! Sampeyan pancene butuh pelatih sing ngerti kepiye cara kerja kabeh mobil yen pengin menang balapan, ora mung cara nyopir. Sampeyan butuh wong sing bakal nyepetake kacepetan lan kekuwatan pungkasan saka blog LAN piranti lunak blog. Sukses aku nganggo blog pancen wis dadi gabungan saka kekarone. Aku ngerti manawa aku ora nulis kanthi apik, nanging aku bisa ngrampungake kanthi mbatalake saben ons tenaga jaran saka mesinku.

6 Komentar

  1. 1

    Artikel sing apik Doug.

    Konferensi web apa sing sampeyan lawuhi? Aku pancen melu ing akhir minggu iki ing Chicago.

    Aku ngarep-arep bakal entuk akeh conto kaya konferensi sampeyan.

    Wong-wong saka MyBlogLog, VideoSticky lan BlogTalkRadio kanggo sawetara jeneng bakal kasedhiya. Sampeyan kudu informasi tenan.

    Aku bakal yakin bakal nuduhake apa sing aku sinaoni ing akhir minggu karo sampeyan lan para pamiarsa.

    Terusake gaweyan sing apik.

  2. 2

    Aku nggarap sawetara nirlaba kanggo mbantu nyiyapake blog. Dheweke sadurunge wis mbayar wong liya kanggo nggawe suntingan html ing situs amarga prekara sing paling dhasar amarga padha wedi ngrusak coding…

    Sawise aku nuduhake dheweke bisa nggawe buletin / buletin dhewe liwat blog, dheweke langsung tresna.

  3. 3

    Hai Doug,

    Aku sejatine ana ing sesi "maju" sing luwih cilik nalika Rebo, nanging aku isih seneng wektu lan obrolan. Matur nuwun wis ngenteni wektu.

    Aku wis blog pribadi udakara telung setengah taun (rumangsa wong tuwaku minangka pembaca paling gedhe!), Lan aku minangka proponeent kanggo nggunakake blog kanthi profesional. Nanging, ing nirlaba sing nirlaba, aku kudu tetep milih saran babagan "penjualan" lan "klien" supaya cocog karo misi kita kanggo ngandhani konstituen lan ngakoni para pembuat film. Aku ora bisa takon, nanging aku kepengin ngerti kepiye kepiye cara ndandani blog bisa ngasilake nirlaba lan perusahaan.

    Matur suwun maneh amarga dadi bagian saka konferensi!
    Lisa

    • 4

      Hai Lisa!

      Aku seneng melu konferensi. Kelompok wong sing apik banget, kabeh padha semangat lan melu. Aku ora bisa ngindhari rasa bungah dhewe (Mbok menawa Venti Mocha sing sadurunge daklakoni!).

      Non-bathi minangka klompok sing apik tenan. Aku wis ketemu karo pasangan ing kene lokal lan ngomong luwih akeh babagan Jaringan Sosial. Aku mikir ana rong kesempatan:

      1. Nuduhake informasi antarane nirlaba. Aku ora weruh akeh persaingan ing antarane, pancen apik tenan yen dheweke nyoba kerja bareng! Nyedhiyakake informasi ing blog kanggo nggabungake komunitas lokal bisa dadi cara kanggo nyebarke tips lan info lan ngewangi nirlaba regional umume.
      2. Nuduhake informasi karo kontributor lan klien sampeyan. Cukup kanthi nyebut perusahaan 'Non-Profit' aku mikir mikir anggaran anggaran lan tantangan sing luar biasa. Secara lokal, aku ngerti yen Symphony Indianapolis minangka nirlaba lan bisa ngasilake sumber daya kaya bisnis ora oleh wong liya. Aku mikir yen migunani kanggo komunikasi karo kontributor kasebut! Aku mikir manawa wong bakal luwih seneng nuduhake ngerti cara nggunakake dana kasebut. (Uga promosi acara lokal lsp)

      Mau bengi aku ngombe kopi karo warga The Indianapolis Cultural Trail lan dheweke ngrembug kepiye jangkoan Seni lan Hiburan ing Star wis ngidul. Dheweke butuh cara sing murah kanggo ngucapake tembung lan Blog minangka cara paling becik kanggo nindakake iki!

      Aku seneng ketemu kopi lan ngrembug kepiye carane aku bisa nulungi sampeyan!

      Doug

  4. 5
    • 6

      Hai Slaptijack,

      Ya - salah sawijining prekara sing menarik banget yaiku sawetara pelatih blog sing duwe blog dhewe. Yen sampeyan ora blogging dhewe, kepiye sampeyan bisa terus nggunakake teknologi lan ngganti 'blogosfer'?

      Kayane nyewa konsultan SEO sing ora duwe situs web. Aneh tenan!

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.