Fitur Paling Penting saka Blog Perusahaan Sampeyan

jebul lawang

Knocker lawangBengi iki aku seneng banget ing Confluence, sawijining acara jaringan Indianapolis, ing ngendi kita gabung maneh karo tim kanggo ngomong babagan Kudu lan Aja Nggawe Blogging Perusahaan. Aku gabung karo kanca profesional industri Rhoda Israelov, Rodger Johnson, Kyle Lacy lan Kevin Hood.

Ana sawetara kesepakatan cilik babagan printah lan kontrol blog perusahaan, nanging aku percaya kabeh setuju banget yen blogging, minangka media, dadi strategi sing paling penting (lan bisa uga duwe bathi) tinimbang email kantor. Iki tembungku - dudu tembung panel.

host Dek Erik nutup obrolan kanthi pitakon:

Apa saran utama sing kudu dielingi kabeh wong nalika miwiti blog perusahaan?

Nutup panel, aku setuju karo wong liya manawa kabeh diwiwiti karo riset tembung kunci sing apik, konten sing hebat, nulis babagan pelanggan, lan jujur ​​lan transparan. Kabeh tanggapan minangka peringkat pertama, mula aku njupuk kesempatan kanggo nutup kanthi ngelingake kabeh wong sing kudu ana sing katon, sederhana dalan kanggo keterlibatan ing blog.

Aku ora bisa ngandhani yen aku kakehan ngunjungi blog lan kepengin ketemu blogger ing mburine, utawa malah tuku produk utawa layanan, nanging ora ana sing jelas ing kaca sing nuduhake arah sing bener. Saben blog bisnis kudu duwe jeneng, formulir kontak, nomer telpon, alamat - uga sawetara panggilan tumindak sing dirancang kanthi apik sing duwe kesempatan kanggo ndhaptar lan bisa kontak karo perusahaan.

Malah ana sawetara durung dikonfirmasi diskusi ing web sing Google malah njupuk ing situs sing dhaptar alamat pos ing situs kasebut. Kanthi luwih akeh target Google target, luwih becik yen situs kanthi alamat dalan sing bener bisa dipercaya luwih saka siji tanpa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.