Apa Bisnis Sampeyan Ana Antarane Pelanggan lan Apa sing Dikepengini?

Depositphotos 27462387 s

Aku lagi maca tulisan ing 10 Alasan Industri Musik gagal, disaranake dening kanca industri Steve Gerardi. Nalika aku ora setuju karo apa wae sing ditulis ing artikel kasebut, aku yakin bisa disimpulake kanthi siji alesan.

musik industri ngalangi dalan antarane penggemar lan bakat supaya bisa monetisasi. Yen band pengin ditemokake, industri terus nyoba lan duwe produksi, pertunjukan udara, distribusi, lan uga sponsor sing bisa nggawe tur konser. Yen sampeyan band sing duwe bakat lan kerja keras, bisa uga ora ana sing luwih frustasi tinimbang nyoba ditemokake ing industri kasebut. Ora wonder apa sebabe akeh sing ninggali CD demo lan mung pindhah menyang media sosial kanggo ngasilake permintaan lan nambah basis penggemar. Ana kasempatan sing luwih apik yen bisa sukses tanpa industri.

Kemajuan teknologi mesthi ngatasi industri sing ngalangi dalan kasebut:

  • Dalan, mobil, lan mesin sing bisa kobong dadi sarana lelungan sing luwih cepet, luwih gampang tinimbang sepur lan pelatih.
  • Ongkos kirim wis diganti nganggo email.
  • Parkir lan urusan karo pengecer sing sibuk wis diganti karo aplikasi commerce seluler lan pangiriman sewengi.
  • Blogging, nganyari Twitter lan Youtube nyedhiyakake cara sing luwih cepet, gampang kanggo entuk warta lan update sing relevan tinimbang majalah lan koran.
  • Voice over IP lan Telpon ponsel ngganti omah lan telpon bisnis.
  • Piranti lunak minangka Layanan ngganti piranti lunak sing bisa diinstal. Sampeyan bisa mbukak server sing luwih kuat, lan luwih gampang ngatur lan disebarake.

Nalika entuk kesempatan kanggo industri musik adaptasi, dheweke luwih milih gelut. Kiamat iki dieja… nyerang para penggemar sing ngirit dolar pungkasan kanggo konser utawa CD sabanjure. Tinimbang golek metodologi sing luwih efisien kanggo nemokake lan nyebarke musik menyang penggemar, lan nyambungake penggemar menyang band favorit, industri nyoba mandheg pendarahan lan nambah bathi.

Kanthi kabeh conto ing ndhuwur, pimpinan sing dipilih ing industri kasebut ora nggatekake kesempatan kanggo ngrusak blok dalan. Nalika aku kerja ing industri koran, kita kabeh nonton nalika Ebay lan Craigslist narik klasifikasi. Daripada nandur modal wates bathi 40%, media mogul luwih milih pituwas lemak.

  • Sepur ora dioperasikake maneh kanthi pribadi lan gumantung karo pitulung pemerintah sing bakal digunakake. Sanalika, pamrentah investasi ing dalan sing luwih jembar lan jembatan sing luwih gedhe… dadi luwih gampang terus nyetir mobil.
  • USPS ngluncurake layanan online, ngisi biaya saben wulan lan biaya sing padha kanggo nyithak cap ing printer sampeyan dhewe. Ora luwih gampang… jenis bisu.
  • Pengecer saiki lobi pajeg perdagangan online kanggo nggawe barang 'adil' ... sanajan iku sing mbayar dhuwit kanggo prapatan, pangembangan dalan ing sekitar pusat perbelanjaan, lan nggunakake polisi lokal lan layanan darurat. Ora nggawe barang sing luwih gampang disebar kanthi online, dheweke berjuang kanggo nglindhungi gambut.
  • Wartawan tetep nglirwakake regane lan saiki mung dadi toko TMZ kanthi judhul umpan link lan akeh iklan. Nalika konsumen tuku konten sing luwih relevan, koran tetep fokus ing operasi lan nyebarke konten sing diproduksi massal sing kurang relevan.
  • Telpon nganggo garis keras terus mbungkus layanan, diskon kanggo ndarbeni banjur ngunggahake rega, lan durung nganyari jaringan utawa teknologi. Kita mung mateni lan nggunakake ponsel saiki.
  • Piranti lunak sing dipasang bisa diganti karo aplikasi sing luwih cilik, kurang kuat, seluler lan cloud. Maneh, tinimbang investasi maneh bathi, perusahaan lawas duwe tekanan penjualan luwih akeh. Nanging, kedadeyan sing ora bisa diendhani.

Akselerasi teknologi terus mbantu iki. Sajrone industri musik, aku gumun karo aplikasi kaya Bandsintown, Swara Swara, Waca rangkeng lan Spotify. Gabungan karo Twitter, Facebook lan Youtube - Aku bisa nemokake, nemokake, nonton, ngetutake lan diwenehi tandha nalika musik sing dakkarepake teka ing kutha. Lan umume aplikasi kasebut ora regane repes. Sing paling apik yaiku aku bisa ndeleng band lan mbuwang dhuwit kanggo karcis lan barang dagangan… sing asring nguntungake band iki luwih akeh tinimbang adol CD!

Yen sampeyan pengin bisnis ora mung bisa urip, nanging bakal berkembang, sampeyan kudu mbusak blok dalan ing antarane pelanggan sing dilayani lan asil sing pengin digayuh. Apa sampeyan teknologi pemasaran sing ora duwe fitur, utawa sampeyan bisnis sing nonton persaingan njupuk pangsa pasar. Ora biasane babagan biaya ... akeh wong sing bakal mbayar luwih akeh yen ngerti bisa nindakake perkara kanthi luwih cepet lan gampang. Yen dheweke ora bisa nindakake karo sampeyan, dheweke bakal nindakake karo wong liya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.