BlitzMetrics: Dashboard Media Sosial Kanggo Merek Sampeyan

blitzmetrics

BlitzMetrics nawakake dashboard sosial sing ngawasi data ing kabeh saluran lan produk ing sak panggonan. Ora prelu nggoleki metrik ing kabeh platform sosial. Sistem iki nyedhiyakake laporan babagan penggemar lan pandherek utama sampeyan kanggo mbantu sampeyan nggawe kesadaran merek, keterlibatan lan pungkasane - konversi.

Paling penting, BlitzMetrics mbantu para pemasar ngerti kapan lan konten apa sing paling efektif supaya sampeyan bisa nyetel olahpesen miturut apa sing nggawe penggemar seneng.

blitzmetrics-dasbor

Fitur lan Wuku BlitzMetrics

  • Ngawasi konten ing Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Tumblr
  • Gawe laporan khusus sing apik.
  • Benchmark tumrap pesaing sampeyan.
  • Lacak Panjenengan Entuk Nilai Media.
  • Sinau babagan demografi sing paling aktif.
  • Temokake nalika konten sampeyan menehi pengaruh paling gedhe.
  • Nambah jangkauan lan keterlibatan kanthi nglacak kinerja konten.
  • Ngawasi Newsfeed sampeyan Jangkoan lan Tingkat Umpan Balik.
  • Akses data ing endi wae ing piranti apa wae.