Blitz: Uji Kinerja lan Beban saka Cloud

Depositphotos 11582666 m 2015

Pancen angel nggawe analogi kanggo mbukak ing server web dadi saiki. Bayangake sampeyan server web lan pengunjung minangka tomat kaleng. Yen sampeyan duwe siji utawa loro kaleng panganan, sampeyan bisa nggawa kanthi gampang. Tumpukake sawetara atus ing tangan sampeyan lan ora ana panganan sing bisa entuk. Saiki, yen sampeyan bisa nyuda ukuran saben kaleng, nyebar kanthi bener, lan njaluk pitulung nggawa, bisa uga atusan nggawa.

Server web bisa digunakake kanthi cara sing padha. Sawetara atus pengunjung lan server sampeyan bisa uga duwe akeh sumber daya kanggo ditampilake lan nggawa pengunjung menyang tujuane. Nanging tumpukan ewu utawa puluhan ewu lan server terus mandheg. Ora kaya sawetara pengunjung sing bisa tekan kana lan sawetara ora… kabeh padha mandheg. Kaca sampeyan ditampilake kanthi alon-alon lan malah mandheg dimuat kabeh. Iku apa sing kita situs iki gerah saka sawetara minggu kepungkur.

Masalahnya yaiku umume perusahaan asring nggawe utawa nggawe situs web ing server sing ora ana beban. Banjur digawe ing produksi, pengunjung teka, lan cepet mudhun.

Kanggo nyiapake iki, layanan tes kinerja lan mbukak bisa ngrewangi. Blitz minangka kinerja adhedhasar awan lan layanan pengujian beban, ora ana piranti lunak sing pengin diinstal. Layanan iki ndhukung nganti 200,000 pangguna virtual saka 8 lokasi ing saindenging jagad (nganti 50,000 saben wilayah) kanggo mbukak nyoba aplikasi utawa situs web sampeyan. Iki ngidini pangguna mbandhingake macem-macem tumpukan piranti lunak, sumber daya hardware, lan panyedhiya layanan. Pungkasane, sampeyan ngidini sampeyan nemokake kemunduran sadurunge pengunjung.

wilayah

Blitz digawe kanggo mbantu pangembang aplikasi lan situs web ngatur lan nyoba kinerja sajrone siklus pembangunan. Liwat pangembangan, pementasan, produksi lan operasi, penting banget supaya aplikasi sampeyan bisa entuk kepuasan pangguna paling dhuwur.

data kinerja

Blitz nawakake fitur sing apik kanggo program jaminan kualitas sing aktif:

  • Transaksi kompleks - Apa sampeyan pengin nyoba kaca web utawa transaksi rumit, Blitz luwih gampang kanggo sampeyan nemtokake jumlah pangguna sing bisa didhukung.
  • Umpan balik rinci - Goleki statistik lan umpan balik rinci kanthi nyata, lan nganggo basa Inggris sing jelas. Laporan sing bisa mbantu sampeyan debug infrastruktur, ngenali kemacetan ing aplikasi lan mung priksa manawa sampeyan kudu nambah server liyane.
  • Plugins - Kanthi ekstensi kanggo Chrome utawa add-on kanggo Firefox, cukup navigasi menyang kaca web lan jalanake tes kinerja. Blitz ngurus cookie, otentikasi lan kabeh kompleksitas liyane.
  • Automation - Kanthi Ruby GEM lan integrasi lengkap karo server Integrasi Terus-terusan kaya server Atlantis Bambu CI, uji coba kinerja otomatis bisa njamin supaya ora ana kode push sing bisa nyebabake pengalaman sing ora apik kanggo pangguna.

Pemantauan wektu entek kanthi Beban:

wektu entek

Ngawasi Wektu Respon kanthi Beban:

nanggepi-kaping

Blitz duwe Pengembangan API klien sing mbukak ing Java, Maven, Node.js, Python, Perl, lan PHP.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.