Blaze Meter: Platform Tes Load kanggo Pangembang

logo blazemeter

BlazeMeter nyedhiyakake pangembang kanthi platform pengujian beban kanggo simulasi skenario pangguna kanggo aplikasi web, situs web, aplikasi seluler utawa layanan web, sing bisa diukur saka 1,000 nganti 300,000+ pangguna sing padha. Pengujian beban penting banget kanggo situs lan aplikasi amarga akeh sing nindakake pangembangan kanthi apik, nanging isih ana ing galur pangguna sing padha.

blazemeter

BlazeMeter ngidini pangukuran kinerja pangembang lan desainer kanggo ngenali kanthi cepet jinis muatan web sampeyan
lan situs seluler utawa aplikasi pancen bisa ngatasi. Fitur BlazeMeter kalebu:

  • Ora Ana Vendor Lock-in - bisa dibandhingake karo Apache JMeter dadi dudu teknologi sing dimiliki. Gunakake skrip utawa plugin JMeter tanpa prelu diowahi.
  • Maintenance Gratis - ora dibutuhake persiyapan utawa instalasi amarga tes kinerja adhedhasar awan.
  • Skalabilitas Otomatis - nyoba pangguna 300, 3,000 utawa 300,000+. Teknologi panentu kanthi otomatis ngluncurake server sing wis dikarepake, khusus kanggo saben tes.
  • Layanan Diri & Permintaan - Ora dibutuhake siklus dodolan utawa penyediaan sumber daya sing dawa. Sampeyan entuk akses tanpa wates menyang kemampuan tes tanpa wates 24/7.
  • Ngawasi Sisih Aplikasi - Monitoring Kinerja Aplikasi (APM) lengkap kanggo data kinerja level aplikasi sing rinci kanggo nemtokake lan nganalisa kemacetan kinerja.
  • integrasi - Integrasi APM karo solusi top-level kayata New Relic nyedhiyakake visibilitas end-to-end kanggo server, app (web lan seluler), lan ngawasi pengalaman pangguna. Integrasi kalebu Jenkins CI (CloudBees), Bambu (Atlassian), TeamCity (JetBrains), JMeter Plugin lan liya-liyane.
  • Dhukungan Protokol Lengkap lan Kapabilitas Scripting Lanjut - nggawe tes kompleks sing simulasi kegiatan pangguna nyata ing situs utawa aplikasi sampeyan.
  • Beban Server sing Realistis lan Akurat - gawe pengunjung saka macem-macem lokasi geografis sekaligus lan sebarake beban ing macem-macem server kanggo nggabungake balancing beban.
  • Dhukungan Ponsel - nyoba aplikasi seluler lan situs web kanthi rekaman piranti seluler. Tes kinerja seluler kanthi akurat kanthi emulasi jaringan seluler.
  • Pelaporan Interaktif Nyata -deleng metrik tingkat gambar lan elemen gedhe kanthi nglaporake air terjun.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.