BlackBox: Manajemen Risiko kanggo Spam Fighting ESPs

ireng kothak

BlackBox nggambarake awake dhewe minangka basis data gabungan, terus dianyari saka meh kabeh alamat email sing aktif dituku lan didol ing pasar terbuka. Iki digunakake khusus dening Panyedhiya Layanan Email (ESPs), supaya bisa ditemtokake manawa dhaptar pangirim adhedhasar ijin, spammy, utawa beracun langsung.

Akeh masalah sing ditindakake dening panyedhiya layanan email yaiku spammer fly-by-night sing tuku dhaptar akeh, ngimpor menyang platform, lan banjur ngirim ngerti yen dheweke ora duwe idin. Dheweke ngerti manawa ngirim menyang dhaptar bakal ngasilake akeh keluhan lan bisa uga diwiwiti saka platform email - nanging mung kasedhiya kanggo njaluk email pisanan. Spam dhaptar ora nggawe hubungan!

Masalahe yaiku panyedhiya layanan email duwe reputasi karo panyedhiya layanan internet (ISP). Yen ISP ndeleng jatah keluhan sing gedhe saka salah sawijining server email, dheweke bakal mblokir kabeh email teka saka server kasebut! Iki tegese saben klien sing ngirim email saka server kasebut kena pengaruh ... sampeyan bisa uga dadi!

Nggunakake layanan kaya BlackBox kanthi cerdas, aku yakin manawa pangirim bisa ngramal risiko sing ana gandhengane karo klien anyar sing bakal teka. Nanging, ESP kudu ngati-ati. Aku duwe ESP yen ngandhani dhaptarku wis ora ana ambang lan aku kudu mbantah. Sanajan aku ora tuku dhaptar, ana alamat email sing cukup ing dhaptar sing cocog karo salah sawijining database sing ditandhani minangka spammer - Nadyan kasunyatane aku duwe idin lan wis pirang-pirang taun ngirim. Pungkasane dheweke nolak, aku dikirim menyang dhaptar lan tarif keluhanku 0%.

Elingi, iki dudu database alamat email sing ora bisa dikirim, uga dhaptar email sing jelas ora duwe idin. Alamat email sing umume tuku lan adol dening layanan dhaptar email. Aku yakin manawa alamat emailku ana ing Blackbox ... nanging aku pancen lengganan atusan buletin.

Iki minangka layanan sing migunani kanggo ESP apa wae sing ngalami masalah karo spammer sing ngrusak reputasi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.