Resmi, aku lagi ing Crackberry

kurva blackberry-8330.jpgSawise pirang-pirang wulan lan wulan musyawarah, akhire aku tumindak lan tuku a Kurva Blackberry 8330 bengi iki ing toko Verizon.

Wis suwene suwene aku nggunakake layar tutul Samsung lan ora kejawab telpon, ora bisa nyinkronake tanggalan, lan ora bisa ndeleng maneh nalika njawab telpon.

Aku pancen apikan banget ing Apple, nanging aku wis suwene main iPod Touch wulan kepungkur kanggo ndeleng apa aku bisa nginep ing layar tutul. Aku ora bisa. Kanggo sampeyan sing ujar bakal luwih gampang, durung… Aku ora pengin telpon sing kudu dakdeleng supaya bisa mbukak.

IMHO, miturutku, layar tutul wis nggawa kita langkah maneh, ora mbesuk.

Uga, akeh kanca sing pindhah menyang Blackberry. Chris Baggott, CEO Compendium malah nyingkirake iPhone kanggo bali menyang Blackberry. Adam Cilik, CEO saka Mobile Panyambung, wis nyoba ngobrol karo Blackberry kanggo sawetara wektu. Lan kanca anyar Vanessa Lammers nyritakake babagan dheweke seneng karo Blackberry.

Heck, yen Presiden Obama ora bisa nindakake tanpa Crackberry, aku bisa mbayangake kepiye layanan lan produk kasebut. Bengi iki aku mung mikir carane nggawe lan nampa telpon. Kaya sing disaranake dening Adam, aku ndownload Twitterberry saora-orane bisa ngirim tweet saka iku!

Dadi… kabeh pecandu Crackberry, dakkenalake Aplikasi favoritku!

6 Komentar

  1. 1

    Sugeng minangka wong sing ngowahi. Aku kudu ora setuju karo sampeyan babagan layar tutul. Ing dina Minggu nganyari Blackberry menyang layar tutul Storm lan seneng. Aku rumangsa gampang banget digunakake lan nduwe browser web lengkap pancen apik.

    Aku bakal ngiklanake rong taun kepungkur nalika ganti menyang Blackberry sing pertama, aku crita karo kancaku lan dheweke ujar manawa dheweke ora ngerti sebabe wong butuh. Dina sawise ndeleng duweke aku njaluk telpon saka sing anyar.

  2. 4

    Apik kanggo sampeyan! Sugeng keputusane!

    Kanggo twitter, saranku yaiku UberTwitter… lan iku kabeh sing dibutuhake. Aplikasi asli cukup becik kanggo mbukak.

    Seneng Kurva ... iku neraka piranti!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.