Pembeli Jumuah Ireng - Owls Wengi vs Manuk Awal

profil pembeli jumat ireng

The 2013 Temokake & Simpen Survei Belanja Jumuah Ireng nuduhake kepiye, kapan lan kenapa Night Owls lan Early Bird toko ing Black Friday. Sanajan motivasi utamane kanggo adol, para pembeli Black Friday didorong kanthi semangat kompetisi kanggo golek kesepakatan sing apik lan luwih bisa nggawe tradhisi dibangun ing blanja Black Friday.

Para pembeli Black Friday nuduhake sethithik kesetiaan merek toko lan biasane kepincut karo tawaran utawa barang tartamtu sing ditemokake nalika ngrancang plancongan. Jinis tawaran sing paling apik yaiku tawaran diskon persentase. Dheweke uga luwih bisa ngrampungake mayoritas blanja ing dina Jumuah Ireng.

Kita nganalisa lan nyinaoni kabeh pembeli, nanging sing tuku Black Friday minangka jinis sing beda, a toko super sing seneng golek tawaran sing paling apik lan maksimal dina. Liwat survey Find & Save, kita nemokake dheweke minangka perancang, seneng banget yen bisa nemokake akeh lan bakal nampani aplikasi seluler lan alat perencanaan liyane supaya bisa maksimal dina. Sampeyan uga kepenak ndeleng prabédan ing antarane para pembeli sing mangkat ing tengah wengi, mungsuh sing kiwa esuk. Ben T. Smith, IV, CEO Wanderful Media

Wengi Burung Hantu vs. Pembeli Jumuah Ireng Awal

The Temokake & Simpen survey mbandhingake asil saka rong jinis pembeli Black Friday: ing Owls Wengi - Para pembeli dina Jumuah Ireng ninggalake omahé sadurunge jam 5:00, lan Manuk Awal - Para pembeli Jumat Ireng metu saka omah sawise jam 5:00.

  • Para pembeli Night Owl mesthine bakal bisa rampung blanja plancongan - 63 persen umume ngrampungake luwih saka setengah blanja ing Black Friday, dibandhingake karo 42 persen ing antarane para pembeli Early Bird sing bubar jam 5 esuk.
  • Umume, 53 persen Night Owls lan 38 persen Manuk Awal ujar manawa "seneng" nalika ditakoni kepiye rasane babagan penjualan Black Friday wiwit awal dina Kemis sore lan nganti dina Minggu.
  • Udakara 75 persen Night Owls blanja kanggo elektronik, dibandhingake karo 60 persen pembeli Bird Early.
  • Nalika kaloro set pembeli utamane kepengin golek akeh, 40 persen Night Owls ujar manawa seneng kompetisi, vs 24 persen pembeli Bird Early.

Tawaran Riset Pembeli Jumuah Ireng lan Nggawe Rencana Game

Panemuan utama riset nyebutake manawa 67 persen pembeli ora mung riset lan nyusun rencana kanggo Black Friday, nanging uga duwe strategi sing beda saben taun adhedhasar lokasi sing bakal nemokake tawaran sing paling apik.

Sumber media tradisional kayata suratkabar koran, televisi, lan surat langsung isih dianggep kalebu sumber utama dening para pembeli Black Friday; nyatane, koran isih dianggep paling (36 persen) minangka sumber informasi utama. Nanging sanajan mung 29 persen ujar manawa email minangka sumber informasi utama, 82 persen ujar manawa bakal kepengin nampa email babagan penjualan Black Friday.

Piranti seluler saya penting nalika blanja. Rong pertiga nggunakake utawa bakal nggunakake piranti seluler kanggo mbantu blanja Black Friday - utamane bakal digunakake kanggo mriksa rega utawa nggunakake geo-locator kanggo golek dodolan ing sacedhake. Dheweke uga kasengsem nggunakake piranti seluler kanggo njelajah lingkaran Black Friday nalika sampeyan lagi ing perjalanan.

Mangkene infographic saka Ngumbara:

Black_Friday_infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.