Aku wong Djörk

Kasunyatan sing durung dingerteni babagan aku, aku seneng karo Björk. Dadi luwih anakku lan pacare nate menehi Kaos favoritku. Jarene Djörk. Kepiye manawa wong ora seneng karo seniman kanthi ekspresi asli lan semangat teknologi? Priksa video iki minangka conto. Wah

Aku nyoba kanggo ganti pikirane Fred babagan Björk, dheweke ora seneng banget karo album anyare.

Nalika aku ngunjungi Islandia sawetara taun kepungkur, wong-wong sing nggawa kita nggawa kita menyang bar cilik sing dikunjungi Björk (ing Reykjavik) lan sejatine duwe video sing direkam. Ya, muga-muga bisa ketemu dheweke. Biyen, aku nari karo wanita ayu ing Islandia bengi iku. Sungkup Aku butuh sawetara klien ing Islandia!

4 Komentar

  1. 1

    Hei Doug, aku uga penggemar Bjork. Aku wis ngrungokake kabeh album dheweke, penggemar kanggo saben wong liyane kajaba Medulla.

    Sithik banget abstrak kanggo aku. Album anyar iki duwe sawetara lagu sing apik tenan, nanging isih kudu dakrungokake maneh.

    Thanks kanggo tips ing blogku! Aku wis nggabungake sawetara.

  2. 2

    Aku uga seneng karo Bjork. Dheweke unik lan dheweke mesthi misuwur uga musik sing dadi salah sawijining prekara sing dakkarepake kanggo dheweke.

    Aku wis menyang Reyjkavik, Islandia. Cukup ayu!
    Aku ngobrol karo sawetara wong lanang sing apik banget nalika dolan mrana. 🙂 Lucu banget dheweke ngira aku manggon ing kana sanajan aku ora bisa nggunakake basa kasebut. Aku pancen jumeneng ana ing kana, nanging dudu masalah gedhe. Aku disenengi.

  3. 3

    Wangsulan: Bab ingkang paling medeni babagan kiriman kasebut yaiku kasunyatan sing sampeyan jarene NARI. Doug, sampeyan jarene nari. Apa istilah sing cocog?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.