Bizzabo: Daya Acara Pribadi lan Virtual ing Platform Single

Platform Sukses Acara Bizzabo

Bizzabo minangka platform sukses acara sing nyedhiyakake tim sampeyan kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe acara sing bermanfaat nalika nggoleki wawasan kanggo mbantu acara tuwuh kanthi cara sing ora bisa dipikirake.

Fitur Platform Acara Bizzabo

Kabeh-ing-siji Bizzabo piranti lunak acara mbisakake acara pribadi lan virtual kanggo menehi pengalaman pamiarsa sing unik liwat keterlibatan pribadi sing cerdas lan adhedhasar maksud.

  • Registrasi Acara - Ngatur kabeh pengunjung kanggo pengalaman pamiarso kanthi formulir sing diperkaya lan apik banget, macem-macem jinis tiket.
  • Situs web acara - bangun situs web acara bermerek kanthi editor kuat sing wis integral karo piranti lunak registrasi acara lan aplikasi acara.
  • Komunikasi - Kirim undhangan email lan kampanye promosi sing nyurung minat lan registrasi kanthi pitulung konten sing dipersonalisasi.
  • melu - notifikasi push, jejaring siji-siji, agenda interaktif, lan polling langsung kabeh bisa digunakake supaya para pamiarsa tetep terlibat - ing njeron lan njaba aplikasi acara seluler.
  • Monetize - Menehi sponsor sponsor kesempatan unik, kalebu layar splash khusus, penawaran khusus, bengok-bengok notifikasi push otomatis, tingkatan sponsor, lan data kanggo ngukur ROI sponsor kanthi akurat.
  • Report - Pelaporan jero nggawe luwih gampang kanggo tim sampeyan ngerti kinerja nalika dibandhingake karo benchmark. Setel target, lacak penghasilan lan keterlibatan, lan liya-liyane.

Bizzabo mbantu perusahaan ngukur, ngatur, lan ngukur acara tumuju asil bisnis utama - nguatake saben panata acara, pamasar, pameran, lan pamiarso kanggo ngetokake kekuwatan acara profesional. 

Acara Virtual Bizzabo

Bizzabo mbantu perusahaan nggayuh potensial keterlibatan pamirsa kanthi pengalaman sing (meh) kaya pengaruh ing acara pribadi, ing ngendi wae para rawuh. Kanthi solusi end-to-end, sampeyan bisa ngirim siaran kanthi video lan video sing dikarepake kanthi skala kanthi solusi kelas perusahaan. Fitur kalebu:

  • Langsung streaming kabeh acara utawa sesi tartamtu kanggo pamirsa global kanthi ukuran apa wae kanthi platform video utama, didhukung dening Kaltura.
  • Dibangun kanthi standar keamanan lan privasi paling dhuwur kanggo njamin data sampeyan dilindhungi lan netepi peraturan.
  • Maksimalake penghasilan sponsor kanthi pariwara ing video menyang plancongan sponsor sajrone acara sampeyan.
  • Tambah solusi virtual Bizzabo lan sambungake karo teknologi video sing sampeyan pilih.

Bizzabo Uga Nawakake Layanan Produksi Virtual

  • Tim Layanan Produksi Virtual Bizzabo nyedhiyakake layanan virtual lan hibrida end-to-end kalebu produksi lengkap, audio lan visual, desain, implementasine, lan liya-liyane.
  • Saka nyiyapake speaker lan moderator nganti siaran sing diproduksi banget, Bizzabo nawakake macem-macem layanan sing cocog karo kebutuhan acara sampeyan.

Bizzabo nggawe acara kanggo merek kaya Forbes, HubspotINBOUND, Dow Jones, Gainsight, lan liya-liyane. Perusahaan kasebut didegake dening Boaz Katz, Alon Alroy, lan Eran Ben-Shushan, lan duwe luwih saka 100 karyawan ing kantor New York lan Tel-Aviv.