iPad: Pamaca Martech Entuk 3bulan Majalah .bizMarketing

halliganfinalcover.jpg

Yen sampeyan durung maca .bizMarketing durung ana ing iPad, wayahe! Kita seneng ndhukung media liyane sing promosi strategi lan pendhidhikan para pemasar kanthi praktik paling apik lan saran sing kuat. Saben wulan, sampeyan bakal nemokake artikel saka Martech Zone bareng uga ing kana!

Penerbit saka majalah .bizMarketing wis lengkap tawaran VIP kanggo Martech Zone pamiarsa entuk 3 wulan langganan tahunan sampeyan!

Majalah bizMarketing nyedhiyakake bisnis online lan profesional pemasaran kanthi macem-macem artikel topik sing dirancang supaya sampeyan paling anyar ing jagad pemasaran online sing saya owah. Saben terbitan saben wulan, sing diterbitake sacara eksklusif ing Kios iPad, kalebu pilihan sawetara konten paling apik sing kasedhiya online, uga artikel unik sing ditulis khusus kanggo para pamiarsa.

Majalah bizMarketingSaliyane artikel informatif kasebut, konten biasane kalebu:

  • Wawancara incisive karo pimpinan pemasaran
  • Videos
  • podcast
  • Review produk
  • Kalender sing nyorot acara & konferensi sing bakal disenengi para pemasar

Lengganan dina iki majalah .bizMarketing!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.