BizChat: Komunikasi Tim lan Kolaborasi

Ing ExactTarget (dina Salesforce) sing tuwuh kanthi dhuwur, siji alat sing ora bisa ditindakake perusahaan yaiku Yahoo! Utusan. Kejaba pesen hack sing disengaja sing asring menehi kabar "Aku mandheg" saka karyawan sing ninggalake laptop mbukak lan mlebu, alat kasebut ora bisa komunikasi cepet. Mesthi wae, sawise entuk sawetara atus karyawan, alat kasebut dadi mokal lan email dadi alat utama kita ... nanging pancen ala tenan.

Slack dadi misuwur sawetara taun kepungkur, lan sanajan sawetara perusahaan seneng ... uga uga wong liya ngeluh babagan carane ora teratur saluran komunikasi bisa dadi suwe-suwe. Pracayaa, aku ngerti frustasi pirang-pirang sistem manajemen proyek, macem-macem platform komunikasi, lan email. Aku duwe sawetara klien sing nggunakake Facebook Messenger, sing liyane Basecamp, sing liyane Brightpod… lan sing paling akeh nggunakake email. Ing email, aku duwe alat khusus kanggo filter lan prioritas. Iki ngipi elek!

BizChat dibangun kanggo perusahaan supaya kabeh komunikasi lan kolaborasi dadi sak papan sing diatur.

BizChat

BizChat minangka aplikasi komunikasi lan kolaborasi level perusahaan sing aman. Sampeyan bisa nindakake obrolan klompok lan nuduhake pesen langsung ing cloud. Iki minangka aplikasi sing pangguna-loropaken sing ngidini sampeyan nuduhake kiriman ing saindenging perusahaan, nindakake enggo bareng file saka ngendi wae, kapan wae.

BizChat nduweni Direktori Karyawan pusat sing kuat sing menehi sampeyan akses menyang kabeh karyawan kanthi cepet kanthi gampang mlebu kabeh karyawan. Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe lan nemtokake tugas lan nggawe cathetan nalika lagi aktif. Sampeyan bisa ngalih saka desktop menyang piranti seluler lan nyimpen kabeh sinkronisasi. Kajaba iku gratis nganti 100 pangguna.

BizChat nawakake Grup Ngobrol, Pesen Langsung, Telpon, Kiriman Perusahaan, lan Nuduhake File kabeh ing sak papan. Platform kasebut nyederhanakake komunikasi tim lan nggabungake alat lan kegiatan sing ditemokake ing interaksi bisnis saben dina. Paling apik, BizChat nyedhiyakake kesempatan kanggo ngowahi obrolan bisnis dadi tumindak. BizChat nawakake fitur luar biasa kanggo nggawe lan menehi tugas kanthi langsung saka obrolan lan menehi tandha pesen sing pengin dideleng mengko.

Tugas BizChat

Nyuwun Demo a

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.