Kadhangkala Cara Sosial Ditutup

aja ngomong ala1

Kita kabeh nyekseni. Kanthi akeh media sing bisa digunakake, kita dadi saksi rame-rame perusahaan, pengusaha, lan wong ing Facebook, Twitter, lan ing blog perusahaan sing rame lan ora prelu. Rame banget.

Wis mesthi dadi masalah marketing email... para pemasar diarepake bisa ngirim email saben minggu dening bose. Asile, dheweke nindakake. Lan nyedhot. Lan tinimbang ngonversi, calon prospek bakal lengganan.

Pemasaran email butuh luwih akeh usaha tinimbang mbuwang nganyari status ing situs media sosial sing disenengi. Media anyar iki nyedhiyakake luwih akeh kesempatan kanggo perusahaan ngobrol ... lan bocah lanang kaya ngono. Saiki aku ngentekake luwih akeh nalika ora ngetutake, mbatalake langganan, lan mblokir saka sadurunge.

Ketidakmampuan kanggo tetep bisu minangka salah sawijining kegagalan sing jelas ing manungsa. Walter Bagehot

Salah sawijining kanca (nuwun sewu - ora kelingan sing endi!) Nggawe ide apik… Twitter kudu duwe tombol Ngaso. Yaiku bener, kita butuh Twivo supaya bisa ngilangi tweet sing kosong lan entuk sing penting. Kita ora nyopot utawa mblokir… nanging wong kasebut ngerti yen dheweke kakehan ngomong. Apa sampeyan duwe kanca langsung ngobrol karo pertemuan D & D? Ngaso!

Aku ora mung nggawa driji marang wong liya! Ing pirang-pirang minggu kepungkur, pembaruan statusku wis sawetara banget - aku wis kerja 20 jam saben dina kanggo ngupayakake sawetara kesempatan gedhe sing diwenehake. Apa sing wis dakelingi yaiku saiki luwih akeh pengikut lan penggemar katimbang aku nalika nutuk sedina muput.

Kejaba nalika sampeyan ora bisa ngomong apa-apa, uga ana wektu sampeyan ora kudu ngomong apa-apa. Aku salah siji iki uga. Kadhangkala, aku ora bisa nolak kesempatan kanggo mbuwang bom sarkastik ing kana nalika ana kedadeyan sing salah… lan nggawe aku katon kaya kuldi. Minangka Dek Erik dadi cocog, Gambar iku Kabeh, Twitter Selawase.

Swara sing ana ing kana saya saya rame. Kajaba sampeyan ngomong babagan substansi, swara sampeyan bakal rame ing latar mburi sing ora bakal dirungokake kabeh. Sosial ora ateges sampeyan kudu mesthi ngomong; nyatane, sosial bisa uga liyane babagan ngrungokake saka liyane. Wenehi swara istirahat banjur deleng apa sing kedadeyan.

4 Komentar

  1. 1

    Aku pancen nuduhake pikirane, nunggu sawetara pangarep-arep para pengikutmu supaya semangat kanggo tweet, posting, lan peluncuran sabanjure. Nggawe perasaan kasebut luwih apik tinimbang rame ing endi wae.

  2. 2
  3. 3

    Iki info apik ing kene. Aku angel banget yen bisa ngrasakake twitter. Sampeyan ndeleng wong liya wis tweeting adoh lan sampeyan wiwit mikir apa sampeyan kudu luwih akeh. Iki migunani.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.