Bislr: OS Pemasaran sing Cerdas

alur kerja sosial bislr

Bislr ngluncurake aplikasi anyar, Autopilot, sing nggabungake sistem otomatisasi seret lan selehake SaaS kanthi fitur-fitur utama platform otomatisasi pemasaran sing kuat. Iki minangka sistem sing terjangkau sing katon luwih abot tinimbang industri abot ing industri kanthi antarmuka sing luwih resik lan integrasi lan fitur sing luwih kuat. Klebu otomatisasi pemasaran, integrasi CRM, pemasaran email, kaca landas, blogging, pengujian A / B, manajemen konten lan asil lan analitis nyata-wektu.

Sawetara rincian babagan fitur utama saka Bislr:

  • Generasi Utama Sosial - Goleki feed wektu nyata sing ngandhani kepiye prospek melu situs sampeyan uga apa sing dikirim ing Twitter lan LinkedIn. Sambungake informasi iki menyang sistem CRM favorit (Salesforce, NetSuite). Entuk intelijen sing dibutuhake kanggo nyepetake penghasilan.
  • Landing pages - Ora dibutuhake IT utawa coder kanthi Desain Responsif. Coba macem-macem judhul lan visual lan temokake apa sing bisa digunakake. Kanthi Bislr, tes A / B dudu pilihan sing larang - mesthi standar. Lacak asil miturut kampanye utawa kanthi kaca kebangkrutan.
  • Kampanye Webinar - Integrasi karo GoToMeeting sing saingan karo solusi otomatisasi pemasaran mewah sing regane $ 150 utawa luwih. Ngoptimalake registrasi nganggo kaca kebangkrutan webinar merek sing ana ing situs sampeyan, dudu duweke.
  • Kampanye asuhan utama - Nyipta kampanye drag-and-drop drop-up kampanye pertama sing gampang. Kanthi alat canggih sing ora ana timbal.
  • Situs Kampanye - Piranti seret lan selehake ngidini sampeyan nggawe situs sing sampeyan butuhake tanpa melu IT. Lan situs kampanye sing digawe lengkap karo desain responsif, supaya kasedhiya kanggo prospek lan pelanggan ing ponsel lan tablet cerdas.
  • Telpon-kanggo-tumindak dinamis - Mbangun ajakan-tumindak sing duwe pengaruh gedhe lan bermerek. Sijine siji ing pungkasan saben postingan blog. Priksa prospek dadi prospek karo Bislr Intelligent Marketing OS, kanthi wektu nyata.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.