Apa sing kedadeyan nalika ulang taun sampeyan?

Happy BirthdayAna wektu sing dakkethoki nalika ulang taunku teka. Apa sing kedadeyan nalika ulang taunku? Tanggal 19 April ana kedadeyan sing menarik banget ... ledhakan USS Iowa, Wako, kutha Oklahoma…. Yen bali menyang sejarah, ora bakal luwih apik. Minangka dina sing diwiwiti Revolusi Amerika!

Apa sing kedadeyan nalika ulang taun sampeyan?

Wikipedia duwe entri kanggo saben dina saben taun sing bisa diwaca. Aku pengin nambah manawa dina iki aku lair, nanging aku ora yakin sejatine sejarah. 😉

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
    • 3

      Matur suwun, Rick! Aja bebas 'nyilih' yen sampeyan pengin. Aku ndeleng manawa Wikipedia mbentuk saben tanggal nganggo Month_date, mula aku nulis sawetara acara Javascript kanggo nggabungake nilai dadi lokasi anyar kanggo browser.

      Mesthi bakal luwih gampang kajaba IE7 ora standar regane menyang item sing dipilih. Dadi formulir kasebut njupuk kaping pindho ing ruangan kasebut.

      Sing nomer telu kelangan dienggo bareng ulang taun!

  3. 4

    Kelangan - Aku nuduhake ulang taun karo Cameron Diaz 🙂

    (Lan, ya, IE is elek tenan. Aku nyambut gawe meh seminggu ing tata letak blog sing apik banget, mung kanggo ngerteni, sanajan tundhuk XML, nanging ora ana sing bener ing IE.)

  4. 5
  5. 6

    bday kula tanggal 21 Juni lan iki sing diarani wikipedia:

    "Dina iki biasane ditandhani solstis musim panas ing belahan langit sisih lor lan solstis musim salju ing belahan bumi sisih kidul, lan dadi dina iki taun kanthi awan paling dawa ing belahan bumi sisih lor lan paling cedhak ing hemisfer kidul."

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.