Apa sing kedadeyan nalika ulang taun sampeyan?

Happy BirthdayThere was a time that I cringed when my birthday was coming. What happened on my birthday? April 19th has some really interesting events happen on it… the U.S.S. Iowa explosion, Wako, Oklahoma city… ugh. Going back in history, it doesn't get much better. It was the day that the American Revolution started!

Apa sing kedadeyan nalika ulang taun sampeyan?

Wikipedia has an entry for every day of the year that you can read. I wanted to add that it was the day that I was born, but I'm not sure that's really history. 😉

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
    • 3

      Matur suwun, Rick! Aja bebas 'nyilih' yen sampeyan pengin. Aku ndeleng manawa Wikipedia mbentuk saben tanggal nganggo Month_date, mula aku nulis sawetara acara Javascript kanggo nggabungake nilai dadi lokasi anyar kanggo browser.

      Mesthi bakal luwih gampang kajaba IE7 ora standar regane menyang item sing dipilih. Dadi formulir kasebut njupuk kaping pindho ing ruangan kasebut.

      Sing nomer telu kelangan dienggo bareng ulang taun!

  3. 4

    Kelangan - Aku nuduhake ulang taun karo Cameron Diaz 🙂

    (Lan, ya, IE is elek tenan. Aku nyambut gawe meh seminggu ing tata letak blog sing apik banget, mung kanggo ngerteni, sanajan tundhuk XML, nanging ora ana sing bener ing IE.)

  4. 5
  5. 6

    bday kula tanggal 21 Juni lan iki sing diarani wikipedia:

    "Dina iki biasane ditandhani solstis musim panas ing belahan langit sisih lor lan solstis musim salju ing belahan bumi sisih kidul, lan dadi dina iki taun kanthi awan paling dawa ing belahan bumi sisih lor lan paling cedhak ing hemisfer kidul."

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.