Birdie: Riset Pasar sing Didhukung AI

Riset Pasar Birdie AI

Firehose data sing bisa diwenehake media sosial ora terstruktur lan angel entuk informasi sing migunani tanpa informasi intelijen. birdie jutaan jutaan komentar, review, lan obrolan online liyane dadi wawasan konsumen sing terstruktur lan praktis sing mbantu tim pemasaran njupuk keputusan sing luwih cepet lan efektif. 

Birdie minangka platform Insights-as-a-Service (IaaS) adhedhasar komprehensif pertama ing industri sing dirancang khusus kanggo mbantu merek CPG kaya Samsung lan P&G ngerti jutaan pendapat konsumen, ngowahi data sing ora terstruktur dadi wawasan sing bisa ditindakake. 

Kanthi nggunakake AI lan pamrosesan basa alam, Mangkene a video sing nerangake kepiye Birdie nggawe maneh riset pasar.

Wis, merek konsumen global terkemuka ing CPG kaya Samsung lan P&G nggunakake platform Birdie kanggo prédhiksi tren kategori, ngantisipasi krisis produk, lan nemokake kesempatan promosi ing saluran ritel utama, sawijining proses pandemi COVID-19 digawe cepet amarga merek dipeksa nggawe saluran sales anyar utawa ngerti ngowahi prilaku konsumen ing saluran sing ana.

  • kategori birdie
  • Tolok ukur Kategori Birdie
  • Analisis Brand Birdie

Solusi Birdie yaiku mbantu perusahaan ngerti pengalaman tuku konsumen, ngasilake Wawasan Konsumen sing bisa digunakake ing pirang-pirang wilayah ing perusahaan sampeyan.

  • Wawasan Konsumen - Navigasi liwat milyaran data konsumen saka sawetara sumber sing wis diatur kanthi cara supaya bisa nemokake prekara gedhe sabanjure lan ngowahi wawasan kasebut dadi tumindak tanpa gaweyan, dadi luwih gampang mbuktekake ROI Wawasan Konsumen. Wawasan saka Birdie entuk 65% luwih cepet tinimbang riset pasar tradisional.
  • customer Service - Ukur lan pahami babagan kinerja tim Layanan Pelanggan dibandhingake karo pesaing utama lan uga mitra utama, lan sinaoni kepiye Pengalaman Pelanggan ing macem-macem saluran kanthi analisis data swara-saka-konsumen adhedhasar AI. Riset birdie bisa nyakup 100% saluran lan pesen.
  • Pemasaran & Komunikasi - Temokake pamirsa sing apik lan produk favorit, atribut produk, lan saluran kanggo njupuk keputusan tuku. Jelajahi kekuwatan lan kekurangan pesaing sampeyan kanggo nggawe kampanye khusus kanggo ngowahi luwih akeh pelanggan. Perusahaan sing nggunakake Birdie entuk konversi 3x luwih dhuwur saka kampanye khusus
  • Inovasi & Pengembangan Produk - Entuk akses menyang sing disenengi konsumen lan ora seneng babagan rincian khusus produk - lan pesaing - wiwit saka kemasan nganti selera. Sinau apa sing dianggep ilang saka pasar lan wiwiti produk sing sukses. Perusahaan nggunakake Birdie kanggo nglereni wektu siklus Inovasi kanthi 1/4.

Ngeculake Kekuwatan AI lan ngluwihi Riset Pasar kanggo entuk data granular sing jero babagan apa sing dipikirake konsumen babagan merek, produk, layanan, lan pesaing sampeyan kanthi cepet ngenali lan nggunakake kesempatan tuwuh.

Sinau Liyane babagan Solusi Birdie

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.