Napa Bing Menang Panelusuran Video liwat Google

Google bisa uga wis nggatekake teks. Priksa prabédan sing nyata Asile telusuran video Google lan Asil telusuran video Bing. Aku ora asring menehi kredit Microsoft ing departemen kagunaan - nanging uga dipaku!

Asil Panelusuran Video Google

google-video-search

Asil Panelusuran Video Bing

bing-video-search

Pamuter Panelusuran Video Bing

bing-video-search-play

Mangkene macem-macem fitur utama Panelusuran Video Bing liwat Google Video Search:

  • Nalika mouseover ing Bing, video otomatis muter kanthi swara. Google ngidini sampeyan ngliwati konten - nanging sawise sampeyan klik kanggo muter video ing antarmuka.
  • Bing nyedhiyakake pratinjau layar sing luwih gedhe tinimbang Google - sing ora gumantung karo teks kanthi prelu. Video minangka media visual, Bing bakal ngutamakake. Sampeyan bisa milih judhul ing Bing kanggo entuk judhul lengkap yen wis dipotong.
  • Nalika muter video ing Bing, meh ukuran ukuran kaca… apik - utamane kanggo konten definisi sing luwih anyar. Video liyane isih didhaptar ing ngisor iki lan isih bisa ditampilake kanthi otomatis nalika dikepeng.
  • Ngetikake pilihan telusuran sampeyan gampang lan intuisi ing sidebar kiwa ing Bing. Google mbutuhake sampeyan ngeklik Telusuran Video Lanjut kanggo mbukak opsi penyaringan sing padha.

Google ora nggawe kaca sing paling elegan utawa paling ayu, nanging kaca Hasil Panelusuran Video kasebut pancen ora bisa diatur lan elek. Miturut pendapatku, Bing wis nindakake tugas sing hebat nalika nyedhiyakake kaca lan bisa digunakake. Nggoleki video iku angel - lan algoritma sing paling gedhe… sampeyan biasane kudu mumbul. Antarmuka lan panggunaan Bing luwih gampang digoleki, browsing lan nemokake video sing sampeyan goleki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.