bing + twitter = telusuran wektu nyata

twibing.png

Microsoft nyedhiyakake fitur anyar kanggo mesin telusuran bing - telusuran twitter. Dumunung ing bing.com/twitter lan saiki wis urip. Miturut Microsoft, iki minangka langkah utama kanggo nggoleki sing gumantung karo data wektu nyata sing beda karo tautan sing diarsipake. Popularitas tweeter uga bakal mengaruhi asil rangking.

Google kanthi cepet ngetutake Microsoft (sampeyan ora asring krungu!) Lan ngumumake dhewe telusuran twitter wektu nyata mengko dina.

Kemampuan kanggo nggoleki kanthi nyata yaiku panacea kanggo perusahaan mesin telusuran lan aku bisa ngerti manawa nggabungake stream media sosial sing paling populer bisa menehi daya saing, nanging aku uga bisa ngerteni asil sing diganggu.

Saka perspektif pemasaran, aku bisa menehi kesempatan sing apik kanggo perusahaan cerdas media sosial kanggo promosi awake dhewe utawa produke. Amarga mesin telusuran wis nggawe kemampuan RSS, iki uga bakal kompetitif banget - amarga perusahaan bisa nanggapi lan menehi reaksi tweet nyata-nyata! Sampeyan kudu nggawe ton tandha babagan persaingan, industri lan perusahaan sanalika asile langsung diwiwiti.

Napa ora nyakup asil twitter ing asil saka telusuran biasa? Yen aku kudu menyang mesin telusuran sing kapisah kanggo nggoleki asil twitter, kenapa ora mung golek twitter nggunakake tweetdeck, seesmic utawa klien desktop liyane? Pikiran?

3 Komentar

  1. 1

    Sawise nggunakake telusuran Twitter, pancen bakal narik kawigaten kanggo ndeleng alat apa sing diluncurake saka informasi kasebut menyang mesin telusuran sing bisa nggawe aplikasi pihak katelu.

  2. 2

    Aku mikir sing paling menarik sing kudu ditonton ing kene yaiku asil telusuran wektu nyata bakal ditingkat adhedhasar panguwasa (retweet lan # pengikut), iki bakal menehi tekanan marang bisnis supaya bisa dadi peserta dialog sing aktif.

    Nyiarake pesen menyang twitter bakal dadi praktik sing ora relevan. Pengaruh wong, yen konten sampeyan di-retweet maneh, wong nambahake menyang 'dhaptar' utawa #FF yaiku kabeh kekuwatan manggon.

    Istilah 'relevan saiki' minangka mantra anyar ing web.

  3. 3

    "Nuwun sewu!
    Bing Twitter Search ora kasedhiya ing lokal iki.
    Yen sampeyan pengin ngakses Bing Twitter Search, ganti lokal menyang Amerika Serikat. "

    GAAGH!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.