Bing Wis Urip!

Layar layar 2016 04 16 ing 10.20.28 PM

Microsoft nggunakake Google kanthi tembung sing padha karo telusuran lan Google = relevansi. Mangkene komersial pisanan sing ditindakake Microsoft.

Muga-muga Microsoft bisa nantang Google kanthi agresif Bing. Pirang-pirang dina suwene, aku nggunakake mesin telusuran standar, lan aku entuk asil sing relevan - iku jenenge game.

Nggoleki industri pemasaran mesin telusuran, Google wis nindakake tugas sing apik kanggo nemtokake apa sing digoleki, nanging ngowahi prilaku lan panriman kanggo jangka panjang. Saiki kita kabeh fokus ing kombinasi kata kunci - lan nyoba maneh nalika ora entuk asil. Nanging, perusahaan optimisasi mesin telusuran ngupayakake sistem kasebut kanthi kampanye backlinking tinimbang perusahaan kasebut nulis konten sing apik. Backlinking distorsi relevansi ing Google lan ndadekake sawetara asil paling apik ora entuk papan sing paling apik.

Ing tangan siji, aku ngerti yen tembung sing digunakake wong kanggo nggoleki ora padha karo tembung sing kudu digunakake bisnis supaya bisa ditemokake; nanging, telusuran kudu mboko sithik adaptasi lan ngatasi masalah kasebut. Yen aku nggoleki dokter gigi gedhe, kenapa aku ora dilebokake ing kaca asil karo Dokter Gigi ing sekitarku sing duwe ulasan positif saka sawetara sumber nganti pangkat nomer 1?

Nanging, aku mung nemokake direktori, lan dokter gigi nasional rangking amarga nggunakake tembung kunci ing judhul, konten, lan backlink kaca. Iki dudu tanggepan sing cocog. (Bing uga ora nancep). Apa angel yen mung aplikasi a basis data geografis-IP banjur gabungake asil telusuran karo sawetara lokal?

Wayahe telusuran dadi luwih cerdas, lan muga-muga ana kompetisi Bing lan Google nambah pengalaman telusuran ing Internet.

One comment

  1. 1

    Matur suwun babagan kepala babagan BING, saiki aku durung ngerti. Aku wis ngirim sawetara situs web, lan kepengin weruh apa bakal ngasilake lalu lintas tambahan. (Aku duwe analitik Google ing situs kasebut, aku ora ngerti bakal menehi katrangan manawa ana lalu lintas sing teka saka BING.)
    Aku komentar kaping pindho babagan persaingan bisa uga mbantu ningkatake kecerdasan telusuran, sing kayane ketinggalan banget karo kemungkinan teknologi bisa uga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.