Bing Wis Urip!

Layar layar 2016 04 16 ing 10.20.28 PM

Microsoft nggunakake Google kanthi tembung sing wis padha karo telusuran lan Google = relevansi. Mangkene komersial pisanan sing ditindakake Microsoft.

Muga-muga Microsoft bisa nantang Google kanthi agresif Bing. Kanggo sawetara dina kepungkur, aku digunakake minangka mesin telusuran standar, lan aku entuk asil sing relevan - iku jenenge game.

Nggoleki industri pemasaran mesin telusuran, Google wis nindakake tugas sing apik kanggo nemtokake apa sing digoleki, nanging ngowahi prilaku lan panriman kanggo jangka panjang. Saiki kita kabeh fokus ing kombinasi tembung kunci - lan nyoba maneh nalika ora entuk asil. Nanging, perusahaan optimisasi mesin telusuran ngupayakake sistem kasebut kanthi kampanye backlinking tinimbang perusahaan kasebut nulis konten sing apik. Backlinking distorsi relevansi ing Google lan ndadekake sawetara asil paling apik ora entuk papan sing paling apik.

Ing tangan siji, aku ngerti yen tembung sing digunakake wong kanggo nggoleki ora padha karo tembung sing kudu digunakake bisnis supaya bisa ditemokake; nanging, telusuran kudu mboko sithik adaptasi lan ngatasi masalah kasebut. Yen aku nggoleki dokter gigi gedhe, kenapa aku ora dilebokake ing kaca asil karo Dokter Gigi ing sekitarku sing duwe ulasan positif saka sawetara sumber nganti pangkat nomer 1?

Nanging, aku mung nemokake direktori, lan dokter gigi nasional rangking amarga nggunakake tembung kunci ing judhul, konten, lan backlink kaca. Iki dudu tanggepan sing cocog. (Bing uga ora nancep). Apa angel yen mung aplikasi a basis data geografis-IP banjur gabungake asil telusuran karo sawetara lokal?

Wayahe telusuran dadi luwih cerdas, lan muga-muga ana persaingan ing antarane Bing lan Google nambah pengalaman telusuran ing Internet.

Komentar siji

  1. 1

    Matur nuwun kanggo kepala babagan BING, aku durung ngerti nganti saiki. Aku wis ngirim sawetara situs web, lan kepingin weruh yen bakal nggawa lalu lintas tambahan. (Aku duwe analytics Google ing situs kasebut, aku ora ngerti yen bakal ngandhani yen ana lalu lintas sing teka saka BING.)
    Aku kapindho komentar babagan kompetisi bisa uga mbantu ningkatake intelijen telusuran, sing katon adoh banget tinimbang apa sing bisa ditindakake kanthi teknologi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.