Dhaptar Bisnis Sampeyan karo Portal Bisnis Bing

bing

wiwit Google duwe akeh pasar telusuran, kita biasane fokus karo wong-wong mau. Nanging, Bing wis alon-alon nyekel pangsa pasar lan wis nggawe aplikasi sing unik - kalebu Android lan iPad. Sawetara fitur aplikasi kasebut lan situs Bing dhewe pancen apik banget amarga kita wis nonton Google utang lan ningkatake mesin telusuran dhewe kanthi cara sing padha.

Pemetaan Bing cukup apik lan popularitase saya akeh. Bing wis diluncurake Portal Bisnis Bing kanggo bisnis ndhaptar bisnis lan pancen kuat.
portal bisnis bing s

Aku wis nulis babagan pentinge telusuran lokal lan ndhaptar layanan bisnis Google. Penawaran Bing apik banget, lan uga duwe tambahan tambahan - kayata tampilan seluler lan Kode QR. Restoran lan bar bisa uga link menyang utawa nyakup menu.

kertu registrasi bingAmarga ndhaptar karo Bing Business Portal gratis, ora ana gandhengane manawa bisnis kudu njaluk dhaptar lan ningkatake profil bisnis kanthi online. Registrasi sederhana lan aku nampa kertu ing surat kanthi Kode PIN sajrone pirang-pirang minggu. Aku banjur bisa mlebu, nambah logo kanggo bisnis, lan ngisi kabeh informasi portal sing dibutuhake kanggo nerbitake bisnis. Sabar - dhaptar sampeyan ora bakal langsung ditampilake ing asil telusuran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.