BIME: Piranti lunak minangka Intelijen Bisnis Layanan

sumber bime
Wacan: 2 menit

Amarga jumlah sumber data terus saya akeh, business Intelligence (BI) sistem mundhak (maneh). Sistem intelijen bisnis ngidini sampeyan nggawe laporan lan dashboard data ing kabeh sumber sing sampeyan sambungake. BIME minangka sistem Intelijen Bisnis minangka Layanan (SaaS) sing ngidini sampeyan nyambung menyang online lan online ing papan sing padha. Gawe koneksi menyang kabeh sumber data, gawe lan eksekusi pitakon lan deleng dasbor kanthi gampang - kabeh ana ing antarmuka BIME sing apik banget.

Fitur BIME

  • BIME bisa tumindak minangka "live reader", bisa digunakake saka jarak adoh lan kanthi wektu nyata. Nanging, ora mbutuhake sampeyan dadi host data ing méga. Nanging, pilihan iki duwe macem-macem kaluwihan: ngakses data kapan lan ing endi wae. Gumantung saka ukuran data, sampeyan bisa ngunggah data kanthi lancar menyang Déjà Vu, BimeDB utawa Google BigQuery.
  • Kanthi BIME sampeyan duwe sing jelas lan konsisten model pitakon ing kabeh data sampeyan. Sijine "perkara" sing pengin dianalisis ing baris lan kolom lan sampeyan wis rampung. Banjur saring utawa iris. Gawe klompok kanthi dinamis, saring miturut aturan rumit utawa ngukur pengaruh pangowahan kanggo nomer liyane.
  • Kanthi BIME sampeyan bisa nggawe visualisasi interaktif sing bakal nyorot tren lan pola sing didhelikake ing data sampeyan. Sampeyan bisa mbentuk kanthi nyaring seri utawa mbukak data sing ndasari. Kabeh dirancang kanggo nampilake informasi sing paling akeh ing ruang paling sithik. Sampeyan bisa njupuk keuntungan saka enkode warna lan ukuran kayata, utawa muter kanthi macem-macem opsi pangaturan grafik.
  • Bandingke Panjenengan web Analytics data karo kantor mburi, ngukur ROI kampanye sing nyata karo anggaran spreadsheet. Kabeh ing siji dashboard. Nggunakake atribut lan langkah sing diitung BIME, variabel global, klompok, set, lan anggota sing dietung liyane, sampeyan bisa ndeleng data saka sembarang sudut.
  • Mbukak kunci kekuwatan database federasi nganggo QueryBlender. Pangguna bisa takon pirang-pirang sumber lan bisa dingerteni - preduli saka basa pitakon, file, lan format metadata. QueryBlender ngidini pangguna nyampur lan cocog informasi sing sejatine, wiwit saka spreadsheet lawas lan database relasional nganti streaming data langsung saka Google Analytics, Google Apps, salesforce.com, utawa Layanan Web Amazon.
  • Gawe klompok kanthi dinamis, saring adhedhasar aturan sing rumit utawa ngukur pengaruh pangowahan kanggo nomer liyane. BIME iku mesin pitungan duwe kabeh sing sampeyan butuhake, lan liya-liyane. Aja wedi nulis kode; kita duwe antarmuka panganggo sing apik kanggo ngasilake petungan sing paling umum. Pilihan pasca proses bakal ngirit jam lan ngidini sampeyan entuk petungan umum tanpa nulis siji formula.

Saben BIME lisensi diwiwiti karo 20 dashboard, 10 sambungan data, 1 desainer lan pamirso dashboard tanpa wates.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.