Bill Gates lan Napoleon Dinamit

Napoleon

Seneng banget ndeleng manawa Microsoft duwe rasa humor!

5 Komentar

  1. 1

    Ha ha, kuwi video sing lucu banget! Aku wis krungu manawa Gates nindakake spoof Dinamita Napoleon, nanging aku durung nate ndeleng (kajaba mung foto) sadurunge dina iki. Dheweke wis nindakake pirang-pirang perkara kaya iki suwene pirang-pirang taun, mula dheweke mesthi duwe rasa guyon!

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.