Bill Gates lan Napoleon Dinamit

Napoleon

Seneng banget ndeleng manawa Microsoft duwe rasa humor!

5 Komentar

  1. 1

    Ha ha, iku video sing lucu banget! Aku wis krungu manawa Gates nindakake spoof Napoleon Dynamite, nanging aku ora nate ndeleng (kajaba isih) sadurunge dina iki. Dheweke wis nindakake pirang-pirang perkara kaya iki sajrone pirang-pirang taun, mula dheweke pancen duwe rasa humor!

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.