BigCommerce ngluncurake Platform E-Niaga Perusahaan

E-commerce Perusahaan Bigcommerce

BigCommerce wis diluncurake Perusahaan BigCommerce, platform e-commerce sing luwih kuat kanggo para pengecer volume akeh sing dodolan jutaan dolar. BigCommerce Enterprise nduweni keamanan lan proteksi canggih, wektu nyata Analytics lan wawasan lan integrasi tingkat perusahaan sing ngidini para pedagang online bisa ngatur lan ngukur usahane tanpa repot solusi kepemilikan, solusi lokal utawa sumber daya IT sing larang. Perusahaan kasebut ngluncurake platform kanggo milih klien taun kepungkur lan saiki ngumumake kasedhiyan umum.

Merek gedhe nggunakake BigCommerce Enterprise kalebu Samsung, Gibson, Marvel, Cetaphil, Schwinn, Pergo, Enfamil lan Ubisoft. Klien sing lagi ditandatangani kalebu Austin Bazaar Music, Brinks, Botol Breacher, Apothecary Massal, Dallas Golf, Komandan Bebek, Tato Flash, Crime Lime, Legenda, NRG lan Overstock Farmasi.

Wiwit pindhah menyang BigCommerce, situs kita saiki luwih cepet, pengalaman panganggo luwih apik, lan kita wis entuk pangkat telusuran sing luwih dhuwur. Kita wis nambah sales online kanthi 47% lan saiki ditampilake minangka asil nomer siji ing dhaptar organik ing Google. Paul Yoo, Presiden & COO ing Patriot AS

Minangka bagean saka rilis, klien BigCommerce Enterprise duwe akses menyang kapabilitas anyar lan luwih apik sing dirancang kanggo ndhukung kinerja, fleksibilitas lan syarat linuwih saka perusahaan sing lagi berkembang.

  • Analitis tingkat nyata-wektu, Pelanggan - E-commerce wektu nyata sing anyar Analytics dashboard sing mbisakake klien mbalekake bathi sing ilang kanthi ngevaluasi prilaku tuku pelanggan, ngoptimalake inventaris lan merchandising lan ngevaluasi kinerja kampanye pemasaran lan ngasilake investasi saben pelanggan kanthi real-time.
  • Mesin Optimisasi Wawasan BigCommerce - Rangkaian lengkap data lan wawasan sing bisa ditrapake, kasedhiya kaping pisanan ing platform e-commerce kelas perusahaan, kanthi kemampuan nglaporake kanthi jero kanggo mbantu para pedagang menang maneh pelanggan lan program loyalitas bahan bakar kanthi ngidhentifikasi nilai dhuwur lan berisiko pelanggan, ndorong tuku baleni liwat analisis corong tuku, ngenali produk sing ora performa kanthi nggunakake tarif obrolan lan analisis lalu lintas kanthi otomatis, lan nyurung penghasilan tambahan liwat rekomendasi lintas-jual
  • Integrasi Kelas Perusahaan - Pedagang bisa ngluwihi kemampuan toko liwat atusan integrasi kelas perusahaan. Klien perusahaan nampa akses tanpa wates menyang integrasi lengkap BigCommerce sing nyakup kabeh fitur lan fungsionalitas - saka perencanaan sumber daya perusahaan lan manajemen inventaris nganti pemasaran akuntansi lan email - sing dibutuhake kanggo mbukak toko online global sing mayuta-yuta dolar.
  • Keamanan lan Perlindhungan Lanjut - Pedagang perusahaan entuk akses menyang fitur keamanan sing kuat kayata SSL internal, Compliance PCI, lan proteksi DDOS kanggo njamin situs tetep operasional, lan pelanggan bisa transact kanthi yakin. BigCommerce uga nduweni HTTPS ing saindenging situs kanggo nambah peringkat Google-Search saliyane nambah kapercayan para pembeli.
  • Kinerja Dioptimalake kanggo Toko - Infrastruktur BigCommerce nggabungake jaringan pusat data global kanggo mesthekake wektu mbukak kaca sing optimal lan responsif kanggo pengunjung lan pembeli situs ing kabeh geografi. Klien perusahaan entuk bathi saka ngawasi situs 24/7 lan dhukungan prioritas kanthi SLA uptime server 99.9% sing kasedhiya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.