BigCommerce Rilis 67 Tema E-commerce Anyar

tema bigcommerce

BigCommerce ngumumake 67 tema anyar sing apik lan responsif sing dirancang kanggo nulungi para pedagang kanthi nyata kekuwatane merek lan ngembangake usahane. Nggunakake kapabilitas merchandise modern lan antarmuka intuisi sing resik, para ritel bakal bisa milih tema e-commerce sing dioptimalake kanggo macem-macem ukuran katalog, kategori barang dagangan lan promosi kanggo nggawe pengalaman blanja sing apik kanggo para pelanggan ing piranti apa wae.

Kunci sukses ing pasar ritel sing hyper-kompetitif saiki yaiku ora mung adol produk, nanging kabeh pengalaman menyang toko. Kanthi tema anyar, lan kerangka pangembangan anyar sing bisa digunakake, para pedagang bakal nggawe kesan pertama sing luar biasa kanggo para pembeli online sing canggih saiki lan pungkasane adol luwih akeh tinimbang platform e-commerce liyane ing saindenging jagad. Tim Schulz, Kepala Petugas Produk ing BigCommerce.

Dibangun nganggo fitur modern merchandising lan tampilan produk minangka dhasar, tema anyar dioptimalake kanggo macem-macem ukuran katalog produk, industri lan promosi. Kanthi milih salah sawijining tema anyar, pengecer duwe akses menyang pirang-pirang fitur, kalebu:

  • Desain sing dioptimalake kanggo para pembeli seluler - Dibangun kanggo bisnis sing siyap adol luwih akeh ing kabeh piranti, tema anyar nggabungake desain paling anyar kanggo mesthekake storefront dioptimalake kanggo para pembeli, preduli apa piranti sing digunakake kanggo browsing utawa tuku.
  • Kustomisasi Mulus lan Sederhana - Eceran bakal bisa ngatur tampilan lan kesan ing etalase kanthi nyata, kalebu font lan warna, merek, koleksi fitur lan laris, ikon media sosial lan liya-liyane.
  • Fungsionalitas Panelusuran sing Ditampilake - Telusuran kanthi internal nambah pengalaman pelanggan kanthi ngidini para pelanggan nyaring, nemokake lan tuku produk kanthi gampang, saengga bisa nambah konversi nganti 10%.
  • Checkout Siji kaca sing dioptimalake - Kanthi nampilake kabeh lapangan ing kaca web sing responsif, para pelanggan luwih seneng ngrampungake tuku; pengecer wis nambah konversi 12% liwat pengalaman checkout anyar.

Tema anyar BigCommerce kasedhiya kanggo milih pelanggan wiwit dina iki, kanthi kasedhiya kanggo kabeh pelanggan ing pungkasan wulan iki. Tema anyar bisa dituku ing Marketplace Tema, kanthi rega udakara $ 145 nganti $ 235; Kajaba iku, kasedhiya pitu gaya tema gratis.

Tema BigCommerce

Pengungkapan: We are afiliasi saka BigCommerce.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.