Analitik Data Besar Apa sing Penting kanggo DSP

Big Data

Big data Analytics wis dadi landasan kanggo skema pemasaran lan adtech sing efektif suwene wis pirang-pirang taun. Kanthi statistik kanggo nggawe cadangan efektivitas analitik data amba, iku gampang dilamar ing perusahaan sampeyan, lan bisa uga nggawe sampeyan katon apik amarga dadi sing menehi saran.

Big data Analytics mriksa swaths data sing akeh (kaya sing diarani jeneng) lan ngidini paneliti nggunakake data kasebut kanggo nemokake pola, tren pasar lan preferensi demografi lan prilaku pangguna. Sampeyan banjur nindakake data kasebut kanthi ngidini nuntun pilihan bisnis sing dingerteni. Iki njupuk informasi gedhe lan kondensasi menyang keputusan wektu nyata sing sithik banget sing migunani kanggo kabeh bisnis ing saindenging jagad.

Platform Sisih Panjaluk (DSPs), percaya utawa ora, bisa entuk bathi sing akeh banget saka mundhak data gedhe Analytics, lan iki sebabe:

Nggawe Keputusan Informasi

DSP minangka cara kanggo nyepetake proses tuku ruang pariwara lan kepenak antarmuka tunggal.
Minangka bagéan saka rantai panjaluk ing pasokan lan pamindhahan siklus ekonomi - DSP entuk manfaat saka kesempatan sing diwenehake dening data gedhe Analytics kanthi nggunakke informasi sing ditampa.

Ing istilah awam, DSP bisa kanthi cepet nglumpukake, kabeh kesempatan pasar pariwara ing siji antarmuka. Iki ngidini agensi utawa tim pemasaran kanggo milih ing endi bakal tuku ruang iklan kanggo kampanye sabanjure. DSP paling dhuwur nggunakake kalkulus khusus ing pirang-pirang milidetik kanggo ngidini para pengiklan golek tawaran sing paling dhuwur.

Generasi sabanjure Analytics mesin kaya SQream tujuan kanggo nyederhanakake proses kanthi nambah tenaga ing Analytics pangolahan kanthi cara sing luar biasa banget, saéngga para ilmuwan data lan analis bisa nyusun informasi sing relevan kanthi cepet ing saindenging data sing gedhe banget. Mesin kaya ngono nyuda latensi pitakon pitakon kompleks ing data gedhe, saéngga Ilmuwan Data dadi luwih produktif, nemokake model data kanthi luwih cepet lan nggawe model dadi luwih cepet produksi. Yen model luwih apik, fit luwih apik kanggo pangguna, rega bid luwih dhuwur, lan rega sing luwih dhuwur nambah rasio bid / win.

Bathi Ngoptimalake

Tujuan utama pemasaran yaiku kanggo nambah nilai perusahaan kanthi nambah sales lan data kasebut sepira ukurane Analytics makarya bebarengan karo DSPs. Kanthi nyemprotake data kanthi luwih efisien, sampeyan ngidini optimasi pemasaran diwiwiti. Lan ing kasus iki, sampeyan ora mung mbuwang barang ing tembok kanggo ngenteni apa sing ditrapake, nanging sampeyan pancen nggawe keputusan kanthi dhata kanthi dhukungan.

Perlu katrampilan analitik kompleks kanggo nyaring cekap liwat tumpukan data lan teknologi. Kadhangkala, sawetara data sing dibutuhake kanggo nggawe strategi pemasaran sing paling apik yaiku jarum ing tumpukan jerami. Kanthi nggunakake layanan DSP, tim pemasaran lan / utawa agensi bisa nyisipake kesempatan sing paling apik, njamin laba investasi sing paling apik saliyane mbayar dhuwit dolar kanggo tuku ruang iklan. DSP entuk keuntungan gedhe amarga data gedhe dilebokake ing algoritma, nggawe titik jual adhedhasar statistik kanggo calon klien.

Nggunakake Nomer Kanthi Kanthi

Analisis data gedhe minangka dalan sing angel kanggo dilayari dhewe. Kanthi muncul lan relevan anyar ing bidang pemasaran, DSP bisa entuk manfaat saka data iki kanthi nyusun algoritma kasebut. Kanthi nduwe tumpukan data sing luwih gedhe, DSP saiki luwih relevan ing kene lan saiki kanthi nyusun akeh informasi lan nyebar menyang dalan sing cocog kanggo agensi pemasaran lan pariwara.

Contone, data gedhe bakal nyedhiyakake nomer kanggo klompok demografi, lan DSP bakal dikompilasi kanthi cara sing relevan. Kanthi nganalisa informasi sing dikoleksi platform liyane, data gedhe Analytics ngidini kita takon, entuk informasi sing migunani. Pengiklan Sisih Panjaluk (DSAs) bakal nggunakake iki, banjur nyedhiyakake perusahaan kanthi cara sing paling apik kanggo nyelehake iklan. DSP wis dadi salah sawijining wong sing paling migunani kanggo menehi informasi babagan analisis data gedhe.

Sampeyan angel nemtokake sapa sing paling entuk mupangat saka efek sisa data gedhe Analytics. Wiwit wis streamline menyang jagad pemasaran umume, kita wis ndeleng sawetara wong sing dermawan, nanging ora transparan kaya sing nggunakake DSP. Kanthi nggunakake ilmu sing dipikolehi liwat data gedhe Analytics, DSP wis dadi produk sing luwih apik kanggo departemen pemasaran lan pariwara.

Takeaways

  1. Tujuan utama pemasaran yaiku kanggo nambah nilai perusahaan kanthi nambah sales lan data kasebut persis sepira gedhene Analytics makarya bebarengan karo DSPs.
  2. Kanthi nggunakake layanan DSP, tim pemasaran bisa nggunakake kesempatan sing paling apik kanggo njamin investasi paling apik kajawi mbayar dhuwit dolar kanggo tuku ruang iklan
Tanpa mangu-mangu, DSP nawakake kesempatan sing luwih apik kanggo nambah ROI ing iklan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.