Ngganti Data Gedhe dadi Wawasan sing Bisa Ditindakake

data amba

2013 bisa dadi taun Big Data… Sampeyan bakal bisa ndeleng luwih akeh diskusi ing kene Martech Zone alat kanggo nemokake, ngatur, lan nggunakake data sing akeh banget.

Dina iki, Neolane lan Asosiasi Pemasaran Langsung (DMA) nerbitake laporan gratis kanthi irah-irahan, Data Gedhe: Pengaruh ing Organisasi Pemasaran. Temuan utama babagan laporan kasebut dituduhake liwat infographic iki.

Laporan kasebut nemokake manawa umume departemen pemasaran ora duwe peralatan sing cekap kanggo nangani akeh data lan ana rencana kanggo tuwuh sing gedhe. Antarane temuan:

  • 60% saiki ora duwe utawa ora yakin manawa perusahaan kasebut duwe strategi tartamtu kanggo nangani tantangan Big Data
  • 81% rumangsa yen dheweke wis siyap utawa ora siap banget babagan aturan lan peraturan pamrentahan data pemasaran anyar
  • 50% ujar manawa set skill wis ganti, utamane kanthi tuwuhing saluran sosial lan seluler

Ngganti Data Gedhe dadi Wawasan sing Bisa Ditindakake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.