Cartel Gedhe: E-commerce kanggo Artis

poster gedhe

Diadegake ing taun 2005 kanggo ngewangi pendhiri kanggo adol dagangane bande, Cartel Big saiki dadi luwih saka 400,000 seniman independen ing saindenging jagad. Platform e-commerce digawe khusus kanggo mbantu para kreatif nggawe produk kanthi online. Mangkene video saka salah sawijining pelanggan, Suwe Urip, desainer sandhangan.

Cartel Big nawakake keuntungan lan fitur ing ngisor iki:

  • Persiyapan cepet - Goleki toko sederhana kanthi online sawetara menit.
  • Gampang kanggo nggunakake - padha nyedhiyakake platform sederhana sing gampang digunakake.
  • Pikiran bisnis - nglaporake lan ngatur order.
  • Branded - Kustomisasi sing luwih maju kanthi canggih tanpa dibutuhake coding. Pangguna bisa milih tema sing wis digawe lan gampang ngatur gambar, warna, lan font.
  • Domain khusus - Gunakake domain apa wae kanggo menehi URL khusus menyang toko.
  • Coding canggih - akses opsional kanggo ngatur HTML, CSS, lan JavaScript kanthi langsung.
  • Atur supayas - area manajemen pesenan lan email konfirmasi supaya sampeyan bisa ngatur.
  • Mesin telusuran dioptimalake - toko dioptimalake kanggo mesin telusuran, adhedhasar rekomendasi Google.
  • Statistik lan analitik - ngawasi kegiatan lan tuwuhing toko kanthi statistik dashboard nyata-wektu lan integrasi Google Analytics.
  • Kode diskon - Kode diskon nawakake macem-macem cara kanggo pasar produk anyar, promosi toko sampeyan, lan menehi hadiah kanggo pelanggan sing setya.
  • Produk digital - adol seni digital, musik, video, font, foto, ebook, lan produk liyane sing bisa didownload karo layanan adhine sing terintegrasi, Pulley.
  • Adol ing Facebook - Tambahake toko menyang kaca Facebook lan sambungake penggemar menyang produk liwat aplikasi Facebook sing terintegrasi kanthi lancar.
  • Checkout seluler - adol barang langsung saka iPhone nganggo Aplikasi Cartel Gedhe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.