Apa Vine yaiku Intan ing Kasar Komersial Sosial?

brian gavin intan anggur

Nalika aku ana ing IRCE, Aku seneng banget nalika ana juru bicara, Danny Gavin, mandheg aku lan crita yen dheweke wis ndeleng aku ngomong pirang-pirang taun kepungkur ing sawijining acara ing Austin. Danny minangka salah sawijining pemasar utama ing Internet… ngembangake kampanye Internet lan media sosial kanthi canggih Brian Gavin Intan. Kanthi keahliane, dheweke mbantu nyengkuyung BGD menyang jajaran Perusahaan E-Dagang Paling Cepet ing Internet lan 1000 Perusahaan E-Dagang Paling Cepet.

Kita bakal nuduhake sawetara sing apik tenan Vine BGD daur ulang ing postingan iki saka Brian Gavin Diamonds, kanggo nampilake sawetara visual babagan carane nggawe platform kasebut.

Saka Gagasan nganti Desain

Aku takon marang Danny kenapa dheweke ana ing kana lan dheweke crita yen dheweke ngomong babagan sukses luar biasa sing dialami BGD vine. Lan kita ora ngomong nomer cilik ing kene:

  • Nggunakake pengaruh Vine, BGD bisa nggayuh luwih saka 6 yuta daur ulang ing Vine (udakara 2 yuta wong) lan luwih saka 445 saham ing Twitter.
  • Kampanye Vine entuk pangenalan sing dhuwur saka pirang-pirang publikasi, uga peringkat nomer 2 ing mburi Tiffany kanggo kampanye pariwara toko perhiasan ing 2014 (JCK).
  • Sanajan nyuda penjualan pesaing ing antarane Black Friday lan Christmas, BGD nampa rekor 45% YOY uga tuwuh 13% YOY ing Q1 2015.
  • BGD uga ndeleng kenaikan lalu lintas langsung 20% ​​sing luar biasa menyang situs web ing kono wiwit paruh pertama 2014.

Iki dudu tugas sing gampang amarga kompetisi sing agresif ing industri iki. Brian Gavin Intan minangka tukang perhiasan khusus lan e-tailer sing dibiayai dhewe sing ngupayakake nambah kesadaran merek kanthi online nalika saingan karo anggaran skala pesaing.

Tantangane yaiku BGD kudu golek cara sing efektif biaya kanggo saingan karo pesaing online lan lokal kanthi nggunakake media sosial sing bakal nggawe identitas merek nambah lalu lintas web lan nambah penjualan.

Strategi Danny yaiku nggawe tanggalan editorial sing fleksibel sing ngidini BGD nggunakake acara sing tepat wektu lan relevan kanthi nerbitake video mingguan sing nyenengake lan aneh ing platform sing bisa dituduhake.

#MarchMadness Vine

Dheweke nggawe konsep ing sekitar kalender editorial, ngasilake konten video, lan promosi liwat saluran media sosial uga karo pengaruh Vine sing digayuh.

Anggur Thanksgiving

Vine Natal

Nada lan pendekatan pesen kreatif yaiku nyelarasake online kanthi gambar keanggunan lan inovasi offline. Kanggo saingan karo pesaing anggaran sing dhuwur, kita kudu milih media sing target pamirsa (18-44), nanging pesaing sing ora ana.

Vine Halloween

Kanthi nggunakake Vine, BGD ora mung bisa ngetrapake pamirsa sing luwih enom (18-20) ing platform, nanging uga pamirsa Twitter (18-49) amarga bisa nuduhake lan integrasi loro platform kasebut. Konten kasebut jelas, menarik, lan unik, nanging cukup cepet supaya panjaluk nonton bisa nonton maneh.

Tanggal 4 Juli

Jinis video kasebut nyambung menyang generasi seluler (sing mujudake demografi sing luwih tuwa) lan cukup cekap kanggo ngganggu lan ndhidhik tanpa mbuwang wektu pamirsa. Pendekatan lan nada iki efektif kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs web uga kanggo nyopir penjualan.

Lintang kempal

Matur suwun khusus kanggo Danny amarga nulungi aku nggabungake postingan iki! Pesthekake ngunjungi Brian Gavin Intan kanggo perhiasan khusus sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.