Apa Kita Bisa Nggawe Luwih Apik ing Pemasaran Dhewe?

kula manah kula

iki penghargaan spoof video iku apik banget. Humor paling apik mesthi didhasarake kejujuran, lan pengiriman penghargaan mesthi ngguyu. Aku ora kabeh penghargaan poo-pooing; Aku yakin pangenalan industri iku penting. Iki menehi bukti panguwasa lan nggawe kesadaran kanggo pamirsa sing relevan banget.

Kita duwe luar biasa agensi hubungan umum sing bisa digunakake karo. Dheweke wis tangan kebak karo kita, nyurung produk kita (publikasi iki) minangka sumber, kita agensi pemasaran digital minangka pimpinan, Jenn minangka marketing MC lan speaker, lan aku dhewe minangka pamimpin pamikiran pemasaran, pamicara utama pemasaran, lan pamicara pemasaran. Babagan sing paling apik babagan PR PR yaiku supaya kita terus mbedakake. promosi mandiri. Wah

Nuwun sewu amarga link link promosi promosi mandiri sing ora duwe isin. Aku uga salah.

Aku ora yakin endi garis sing kabur ing antarane ego lan percaya dhiri, nanging ora gampang. Antarane panaliten kasus kaleng sing sampeyan mung milih asil paling apik sing wis dipikolehi, nganti koleksi tembung kunci, nganti studi kasus kalengan - kabeh pancen angel banget. Saiki aku ngerti kepiye rasane nulis pidato politik, tanggapan RFP, lan rilis pers kanggo golek dhuwit.

Dina iki aku ngilangi tas schwag saka konferensi - pangisi daya telpon, dudukan telpon lengket, USB thumb drive, moleskin, bantalan post-it, lan pembuka botol bir liyane. Jonathan Green, panganggit saka Kamus Bahasa Slang saka Green, dilacak maneh tembunge schwag, sampeyan ora bakal percaya asal usul tembung:

Ganja kanthi kualitas murah diarani ditchweed, schwag, lan skunkweed.

Aku mesthi ngira schwag minangka swara saka sampah nalika nggawe tong sampah hotel sampeyan. Nanging ora. Luwih elek maneh ... padha karo adol panci. Aku durung nate adol panci, nanging aku bisa mbayangake kepiye carane bisa nggayuh pendhudhukan. Pemasaran semalat kudu luwih elek.

Kita kudu masarake dhewe, nanging ora prelu nindakake kaya wong liya.

Mangkene sing dakkira nalika ndeleng industri:

World Agency

Kasunyatan sing kudu ditindakake ora nyegah kita dadi asli. Demi Gusti, para sedulur, ayo padha mikir babagan pemasaran kita. Bedaake sampeyan karo kanca-kanca lan aja nyoba nuladha.

Ok, iki nalika sampeyan nggawa aku menyang kutha kanggo pemasaran sing ora apik. 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.