Luwih saka 100 Pengarang Nuduhake Pengetahuan ing Buku Bisnis sing Luwih Apik

mandheg ngrungokake kabeh wong

Kepiye yen sampeyan bisa ngobrol karo 100 wong bisnis lan menehi saran paling gedhe? Iki ana pikirane ing Buku Bisnis sing Luwih Apik, proyek sing digawe dening Tyler lan tim ing Sistem Penerbitan Diri.

Sampling Buku Bisnis sing Luwih Apik

  • Kabeh Alesan Sampeyan Dibuwang: Loro Studi Kasus sing Mbuktekake Sampeyan Ora Butuh Pengalaman, Dhuwit utawa Bantuan Kanggo Miwiti Bisnis sing Sukses - hal. 9
  • Sampeyan Mung Kudu Sepisan - Salah Artis Paling Gedhe Kabeh Digawe Liwat 50,000 Bagean sing Diterbitake
  • Napa 'Nindakake Apa sing Sampeyan Seneng lan Dhuwit Bakal Nindakake' Minangka Salah Saran sing Paling Ala Sampeyan Bakal Ditampa (lan Apa Sing Sampeyan Kudune Lakukan) - hal. 17
  • Temokake Alesan ing Balik 99% Gagal Sadurunge (Sampeyan Bakal Kaget Sepira Gampang) Banjur Gunakake Iki
  • Trik Sederhana Kanggo Mesthekake Ora Bakal Lumpuh Wedi lan Ngalahake maneh - pg. 32
  • 7 Langkah sing Ditindakake Kanggo Nggoleki $ 500 Kanggo Suzuki Pisanan Aku Liwat 10 Taun kepungkur (Cepet Kanggo Dina iki) Aku Isih Nglakoni Langkah-Langkah Saben Aku Pengin Nggawe Sithik) - hal. 45
  • Ilang Peluang Amarga Ora Kurang Pengalaman? Pelajaran sing Aku Sinau Saka Perwakilan Penjualan Needlecraft Paling Dhuwur ing Negara (Sapa sing Ora Bisa Menehi Jarum) Mbantu Aku Nggawe Multiple Bisnis Sukses ing Beda Niche - Saka Film lan TV nganti Pacaran - hal. 57
  • Pamilik Restoran Prancis Bisa Nganggo 9 Dina Sakcara, Nyakup Ekstra Ekstra + Nglembur nganti $ 1800 Nalika Tamu, Penasihat Keuangan, Nggawe Jumlah sing padha ing 35 Menit. Temokake Apa sing Nggawe Beda (Petunjuk: Iku Ora Gelar Dheweke) - hal. 60
  • Sing Apik, Ala lan Ala Kanggo Nggawe Bisnis Online - Sinau babagan Cara Golek Apik, Ngatasi Sing Ala, Tetep adoh saka Sing Ala lan Nikmati Saben Menit ing Perjalanan Wirausaha Sampeyan - hal. 69 \
  • Lali Apa sing Sampeyan Sinau ing Sekolah Bisnis - Ora Cara Proses Jualane! Sinau Cara Nggunakake Pendekatan OSCAR kanggo Nutup transaksi Apa wae Tanpa Swara Kaya Penjaluk Jengkel (Pancen, Sampeyan Bakal Bisa Adol Kruk menyang Sprinter Olimpiade) - hal. 77

Nuggetku dipilih dadi bab, Mungkasi Ngrungokake Kabeh Wong, ing endi aku nuduhake pelajaran bisnis sing paling apik ing karirku sing wis disinaoni kanthi angel ... liwat taun sing mbebayani banget ing agensi kita. Aku njupuk sawetara keputusan bisnis sing elek tenan. Apa sing aku sinau supaya perusahaan bisa bali ing jalur? Apa sing bakal daklakoni kanthi beda? Muga-muga sampeyan tuku buku kasebut lan delengen dhewe!

Tuku Buku Bisnis sing Luwih Apik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.