Siji-sijine Tema sing Sampeyan Butuhake ing WordPress: Avada

Tema Avada WordPress

Sajrone dasawarsa, aku pribadi nggawe plugin khusus lan nerbitake, mbenerake lan ngrancang tema khusus, lan ngoptimalake WordPress kanggo klien. Pancen wis dadi roller coaster lan aku duwe pendapat sing kuat babagan implementasine kanggo perusahaan gedhe lan cilik.

Aku uga wis kritis tukang - plugin lan tema sing ngaktifake modifikasi sing ora diwatesi ing situs. Dheweke ngapusi, asring nambah ukuran kaca web situs nalika nggawe situs alon. Umume karya sing kita lakoni nalika nindakake tugas pangembangan web kanggo klien yaiku mbusak kode kepemilikan lan garis sing ora mung nggawe situs mudhun alon-alon, nanging uga banget nyegah kemampuan perusahaan kanggo nggawe perubahan ing situs dhewe.

Sambutan Tema Fusions 'Avada

Theme Fusion sajujure nggawe kombinasi tema lan plugin sing paling apik sing wis daklakoni Tema sade # 1 kabeh wektu, Avada. Dirancang kanthi nyata, mula aku ngleksanakake kanggo saben situsku lan kanggo saben klien. Saben elemen bangunan ngidini kustomisasi minimal - soko sing pengin dikunci kanggo ngindhari klien utawa editor kebangeten sing nggawe merek situs lan ngenalake masalah sing mbutuhake luwih akeh pambusakan.

Dheweke uga njaga tema supaya ora kapisah saka plugin, saéngga bisa ana wong sing nginstal tema anyar - sanajan njaga fungsi pambangun khusus liwat set plugin. Ing Tema Avada elegan, dikembangake kanthi apik, lan gampang diatasi. Gabung karo luwih saka 380,000 pelanggan sing wareg kanggo tuku tema sing apik tenan iki!

Priksa Tuladha Avada

Kita DK New Media Situs iki kasedhiya ing Avada

Wiwit nggawe situs Avada pisanan, aku nggunakake tema iki kanggo kabeh klien. Lan, pungkasane aku nganyari babagan iki DK New Media situs uga. Delengen sepira kaendahane - lan gampang dibangun nalika responsif kanthi lengkap.

DK New Media ing Avada

Tata letak sing kasedhiya liwat tema iki tanpa wates, kanthi atusan elemen lan kapabilitas sing dadi impen kanggo dileksanakake. Aku seneng banget bisa nyimpen kontaner lan elemen kanggo digunakake maneh ing kaca liyane nggunakake Fusion Builder. Iki minangka sistem tukang kaca sing sampurna sing ngasilake tata letak sing didhukung file CSS ing situs kasebut tinimbang kaca mega inline.

Fitur Fusion Builder Kalebu

  • Kombinasi Kolom Pra-Dibangun - Aja nambah siji kolom sekaligus, sampeyan bisa kanthi gampang milih nambah kabeh ukuran kolom sing ditawakake saka 1-6 kolom.
  • Gulung bagean lan wadhah - Gulung wadhah siji wae kanthi klik kanggo nyimpen real estate layar, utawa ambruk kabeh wadhah sekaligus ing area bar kontrol utama.
  • Ganti jeneng Wadah - Cukup kursorake ing jeneng wadhah banjur wenehi jeneng. Iki ngidini sampeyan kanthi cepet lan gampang ngenali bagean ing kaca kanthi cepet.
  • Seret lan Selehake Unsur Bocah - Unsur kaya tab, kothak konten, togel lan liya-liyane sing ngidini luwih saka siji elemen bisa digawe saiki kanthi gampang diatur liwat drag and drop.
  • Jeneng Khusus kanggo Unsur Bocah - Antarmuka Fusion Builder anyar njupuk judhul utama elemen bocah sing dilebokake lan ditampilake supaya gampang dingerteni.
  • Fungsi Panelusuran Kanggo Golek Item lan Unsur Gampang - Saben jendhela kontainer, kolom, lan elemen duwe kolom telusuran ing sisih tengen ndhuwur kanggo gampang nggoleki lan nemokake apa sing sampeyan butuhake kanthi mung siji tembung kunci.

Tuku Tema Avada Saiki

Sistem sing apik banget. Mangkene fitur utama Avada:

Pilihan Tema WordPress Avada

Pengungkapan: Aku afiliasi bangga kanggo Themeforest, ing endi Tema Avada didol.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.