6 Komentar

  1. 1

    Dhaptar lan infographic sing apik. Kaya biasane, sawetara favorit lawas, sing akrab lan sing anyar aku kudu mriksa-metu! Matur nuwun kanggo nuduhake.

  2. 3

    Aku ora ngerti kepiye sampeyan bisa ngomong manawa kaca iki bisa diwaca? Aku kudu nggulung separo mudhun kanggo diwaca banjur ora migunani. Yen sampeyan mikir sidebar 3/4 kaca kanthi tombol sing cerah lan pop sing saya ngganggu yaiku pemasaran bisnis, mula sampeyan bakal ilang. Aku mung repot nulis iki kanggo nuduhake sampeyan, kaya sing dakkandhakake karo aku. Lan iki dipotong kanggo GOLEK. Aku bisa uga sekolah lawas lan teknologi situs web mesthi maju. Nanging manawa pemasaran isih babagan nggawe kontak bisnis lan entuk informasi babagan saingan sampeyan? Aku ora bakal kaget yen mayoritas pamiarsa minangka colourblind. Aku mesthi lunga kaya ngono.

    • 4

      Matur suwun saran, Steve. Kita nyedhiyakake konten ing kene kanthi gratis, lan para pamiarsa nganti kaping pindho wis pirang-pirang taun. Aku luwih seneng terus kerja ing arah para penggemar, pengiklan, lan sponsor. Sugeng rawuh.

  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.