Content MarketingAnalytics & TesPemasaran Email & Otomatisasi Email PemasaranInfografis PemasaranPemasaran Seluler lan TabletTelusuri MarketingMarketing Social Media

Plugin WordPress Paling Apik Kanggo Bisnis

Sawetara popularitas plugin WordPress wis didorong dening panginstalan pribadi utawa basis konsumen. Kepiye babagan bisnis? Kita wis sijine bebarengan dhaftar kita plugin WordPress favorit sing kita yakini ngidini pangguna bisnis bisa ngetrapake konten lan ngasilake asil liwat mesin telusur lan media sosial, liwat seluler, tablet utawa desktop… lan nggabungake strategi sosial lan video kanthi lengkap.

Sawise ngembangake sawetara plugin WordPress sing populer, aku tansah semangat golek lan nuduhake plugin sing nindakake tugas sing apik banget kanggo nambah, ngoptimalake, lan ngotomatisasi tugas ing WordPress. Plugin WordPress minangka berkah lan kutukan, sanadyan.

Masalah Plugin WordPress

  • Plugins kadang lunga bolongan keamanan peretas bisa njupuk kauntungan saka push malware menyang situs sampeyan.
  • Plugin asring ora nggunakake Standar coding WordPress, nambah ora perlu kode sing bisa nyebabake masalah liyane.
  • Plugin asring kurang dikembangake, nyebabake data utawa masalah kinerja internal.
  • Plugin asring ora didhukung, nggawe sampeyan katergantungan marang kode sing bakal ketinggalan jaman lan nggawe situs sampeyan ora ana gunane.
  • Plugin bisa ninggalake ton saka data ing basis data sampeyan… Sanajan sampeyan instal plugin. Pangembang bisa ngatasi iki, nanging asring ora kuwatir.

Aku yakin WordPress pancen wis nambah, kadaluwarsa plugin lawas saka tampilan ing repositori plugin lan banjur nyetujoni plugin anyar kanthi manual kanggo mesthekake ora ditulis kanthi kurang. Amarga instansi WordPress sing dadi tuan rumah ngidini sampeyan nginstal plugin, mula sampeyan kudu nggawe PR utawa entuk sumber sing dipercaya kanggo menehi rekomendasi.

Kajaba iku, akeh Dhaptar Plugins WordPress Paling Apik dirancang kanggo blogger pribadi lan ora fokus ing bisnis lan upaya unik kanggo ngrancang lan ngembangake strategi konten sing mbantu promosi bisnis. Uga, kita kabeh ngerti paling iku istilah subyektif… dadi kita bakal pindhah karo favorit kanggo mbedakake Rekomendasi kita.

Ngisor iki pesawat nyoba lan bener saka Plugin WordPress kanggo bisnis sing kita yakin paling apik ing malang plugin WordPress.

Plugin WordPress paling apik kanggo Serep lan Migrasi Situs

  • WP Migrasi - Ana sawetara plugin sing apik banget kanggo nggawe serep lan migrasi sing gampang, nanging yen sampeyan kudu ngerti file, tema, lan plugin sing kudu digawe serep utawa migrasi, plugin iki ngluwihi kabeh sing dikarepake. Uga, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah situs antarane siji liyane - malah ratcheting mudhun ijin ing kang situs bisa push utawa narik siji liyane.

Plugin WordPress paling apik kanggo melu lan Ngonversi Pengunjung

  • Agung Forms - Formidable Forms duwe kabeh fitur sing sampeyan butuhake kanggo nggawe formulir WordPress sing kuat lan aplikasi web sing didorong data - kalebu kalkulator, registrasi acara, formulir pembayaran, tanda tangan digital, lan liya-liyane.
  • Nyorot & Nuduhake - plugin kanggo nyorot teks lan nuduhake liwat Twitter lan Facebook lan layanan liyane kalebu LinkedIn, Email, Xing, lan WhatsApp. Uga ana blok Gutenberg internal sing bakal ngidini pangguna Klik kanggo Nuduhake.
  • OptinMonster - Gawe formulir pilihan sing narik kawigaten supaya pengunjung dadi pelanggan lan pelanggan. Pilih saka nyembul, batang sikil sing ngambang, slide-in, lan liya-liyane kanggo nggawe formulir pilihan ing 60 detik kanthi rata.
  • Jetpack - Jetpack terus nambah kanthi versi gratis lan mbayar sing ngluwihi kemampuan situs WordPress sampeyan. Rong fitur utama sing dakkarepake yaiku kapabilitas enggo bareng sosial lan langganan liwat perangkat tambahan email. Nanging ana ton fitur liyane! Paling apik, plugin iki digawe dening Automattic supaya sampeyan ngerti manawa ditulis lan dijaga nganti standar sing paling dhuwur.
  • WooCommerce - platform eCommerce paling populer kanggo nggawe toko online. Woocommerce didhukung kanthi akeh tambahan lan plugin dening tim ing Automattic, pangembang WordPress.

Plugin WordPress paling apik kanggo Ningkatake Administrasi WordPress

  • Admin Kolom Slug - Yen sampeyan fokus kanggo ngoptimalake situs sampeyan, slug kiriman sampeyan mbantu supaya ndeleng kanthi visual minangka cara sing apik kanggo mesthekake yen sampeyan ora sengaja ora kejawab ngoptimalake.
  • Ganti luwih apik Ganti - ana kalane sampeyan kudu mbukak telusuran / ganti ing basis data kanggo konten, tautan, utawa setelan liyane. Plugin iki minangka pilihan sing apik kanggo nindakake.
  • Dashboard To-Do List – Solusi sing prasaja lan elegan kanggo nyimpen cathetan ing dashboard WordPress sampeyan supaya sapa wae sing mlebu bisa ndeleng.
  • mateni Komentar – Komentar biyen mupangati banget kanggo peringkat telusuran lan kanggo narik pengunjung situs sampeyan; Nanging, ing taun anyar spamming komentar wis meh ora bisa diatur lan obrolan wis pindhah menyang saluran media sosial. Plugin iki bakal mateni kabeh fitur sing gegandhengan karo komentar lan mbusak bagean komentar supaya ora diterbitake ing situs sampeyan. Sampeyan uga bisa mbusak kabeh komentar sing diterbitake.
  • duplikat Post - yen sampeyan kudu nggawe duplikat konten, plugin iki nyedhiyakake kontrol terbatas babagan peran sing bisa nggawe duplikat konten, unsur apa sing diduplikasi, lan liya-liyane.
  • Gambar Pos Pilihan - nambah ing gambar Featured kolom ing kiriman admin lan dhaptar kaca. Iki ngidini administrator ndeleng kiriman utawa kaca sing duwe gambar sing ditampilake.
  • Akses Draf Cepet - Apa sampeyan ngatur akeh rancangan? Yen mangkono, plugin iki menehi trabasan gedhe ing menu admin sing bakal nggawa sampeyan langsung menyang draf (uga nampilake count).
  • Gawe ulang Gambar cilik Majeng - Yen sampeyan pindhah menyang tema WordPress anyar utawa nggunakake plugin sing nampilake gambar kanthi ukuran sing beda-beda, sampeyan bisa uga kudu ngowahi saben ukuran gambar cilik kanggo mesthekake yen dideleng kanthi resolusi lan kajelasan sing tepat. Nalika akeh plugin regenerasi sing apik, plugin iki uga nawakake sawetara fitur tambahan kanggo mbusak file sing ora dibutuhake maneh utawa mbusak referensi lampiran sing ora ana maneh.
  • Kit Situs dening Google – solusi siji-mandeg kanggo nyebarake, ngatur, lan entuk wawasan saka alat Google sing kritis kanggo nggawe situs kasebut sukses ing web. Nyedhiyakake wawasan sing otoritatif, paling anyar saka macem-macem produk Google langsung ing dashboard WordPress supaya gampang diakses, kabeh gratis. Sampeyan uga bisa nggabungake akun Google Tag Manager, Google Search Console, lan Google Analytics menyang conto WordPress sampeyan.
  • Login Sementara Tanpa Sandi – Kadhangkala sampeyan pengin menehi pangembang tema utawa plugin kanthi akses sauntara menyang conto WordPress sampeyan… nanging sampeyan ora bisa nindakake proses ndhaptar lan entuk sandhi liwat email. Plugin iki nyedhiyakake tautan langsung, sementara sing bisa digunakake kanggo mlebu menyang situs sampeyan kanggo mbantu sampeyan. Sampeyan uga bisa nyetel wektu kadaluwarsa.
  • WP Kabeh Impor - Koleksi plugin sing luar biasa fleksibel kanggo ngimpor lan ngekspor data saka file XML lan CSV menyang lan metu saka WordPress lan sawetara plugin populer.

Plugin WordPress paling apik kanggo Layout lan Editing

  • Piranti Teks Kaya Lanjut kanggo Gutenberg - Yen sampeyan mbutuhake sawetara gaya tambahan ing editor Gutenberg standar karo WordPress, kalebu kode, subskrip, superskrip, teks inline, lan panyuntingan warna latar mburi… plugin prasaja iki nyedhiyakake kabeh kapabilitas.
  • Elementor Pro - Editor asli kanggo WordPress kudu akeh sing dikarepake lan bisa dadi frustasi. Elementor wis tuwa kanthi editor WYSIWYG, formulir, integrasi, tata letak, template, lan puluhan opsi liyane kanthi pirang-pirang pilihan liyane kanthi sawetara plugin sing kalebu. Aku ora yakin bakal nggawe situs tanpa situs iki!

Plugin WordPress paling apik kanggo nguatake konten lan jangkauane

  • Embedder Video Responsif Advanced ARVE - Video sing dipasang bisa dadi ngipi elek kanggo njaga tata letak responsif ing situs sampeyan. WordPress asli ngemot puluhan platform nanging ora njamin responsif.
  • Gampang Social Share Buttons - Plugin iki ngidini sampeyan nuduhake, ngawasi, lan nambah lalu lintas sosial kanthi macem-macem kustomisasi lan Analytics fitur.
  • YaySMTP - Ngirim kabar WordPress, tandha, lan email otomatis saka panyedhiya hosting sampeyan njaluk masalah. Nggunakake SMTP kanggo ngirim email liwat panyedhiya layanan resmi sampeyan luwih aman lan bakal duwe kemungkinan sing luwih dhuwur kanggo dikirim. YaySMTP uga nyedhiyakake widget dashboard sing ngandhani email sing dikirim. Kita duwe artikel sing nuduhake carane nyetel iki Google or Microsoft.
  • Panganan - FeedPress kanthi otomatis nangani pangalihan feed lan nganyari feed sampeyan kanthi nyata saben sampeyan nerbitake postingan anyar.
  • Meta Box - Kerangka lan koleksi plugin sing bisa diperpanjang sing nggawe pangurus, penulis, lan editor gampang ngatur WordPress kanthi nyederhanakake administrasi. Meta Box gampang dileksanakake lan bisa disesuaikan. Tuku tambahan sing dilisensi tambahan kanggo sawetara fitur sing luar biasa.
  • Dorong Monyet - push seluler, push web, email, lan pesen ing-app. Kabar pelanggan liwat browser lan push kabar karo saben kiriman diterbitake.
  • Widget Pemain Pakan Podcast - Iki minangka widget sing dikembangake kanthi pribadi sing cukup populer. Yen sampeyan hosting podcast ing panggonan liya, sampeyan bisa ngetik feed lan masang podcast ing sidebar utawa nggunakake shortcode ing kaca utawa kiriman. Iki nggunakake pamuter audio HTML asli WordPress.
  • GTranslate - Gunakake plugin lan layanan iki kanggo nerjemahake konten kanthi otomatis lan ngoptimalake situs WordPress supaya bisa digoleki internasional.
  • Nerbitaké menyang Apple News - Iki ngidini konten blog WordPress sampeyan bisa diterbitake menyang saluran Apple News.
  • bubar - Tambah widget menyang sikil karo konten paling anyar kanggo nyedhiyakake link internal lan keterlibatan sing apik. Plugin iki duwe akeh pilihan pangaturan dhewe desain.
  • WP LinkedIn Auto Publishing – Yen sampeyan pengin nerbitake kiriman menyang kaca pribadi lan perusahaan ing LinkedIn, plugin iki kudu. Umume wong liya duwe watesan babagan enggo bareng pribadi.
  • Nguripake Old Post - Napa mung nuduhake konten yen sampeyan bisa nuduhake konten sing apik bola-bali… ndorong keterlibatan lan sadhar investasi konten sampeyan?
  • WP PDF - Sematkan PDF sing ramah seluler kanthi gampang ing WordPress - lan ngalangi pamirsa ora bisa ndownload utawa nyithak file asli.
  • Avatar pangguna siji - WordPress saiki mung ngidini sampeyan nggunakake avatar khusus sing diunggah liwat Gravatar. Plugin iki ngidini sampeyan nggunakake foto sing diunggah menyang Pustaka Media minangka avatar. 

Plugin WordPress paling apik kanggo ngoptimalake situs WordPress sampeyan

  • Imagify Image Optimizer - Ngoptimalake gambar lan gambar cilik kanthi cepet, ngidini sampeyan nyuda ukuran gambar lan wektu mbukak tanpa kelangan kualitas. Imagify uga ndhukung webp format gambar kanggo nyimpen ukuran file tambahan!
  • Lazy Load kanggo Video - Video sing dipasang bisa alon-alon situs WordPress sampeyan. Lazy loading mung nampilake video nalika pangguna mbukak kaca lan nggulung menyang video, ngirit wektu mbukak kaca.
  • BunnyCDN - Entuk wektu mbukak kaca sing luwih cepet, peringkat Google sing luwih apik, lan luwih akeh konversi nganggo BunnyCDN. Persiyapan gampang lan mung butuh sawetara menit.
  • String Locator – Plugin iki ngidini sampeyan nggoleki kode ing tema lan plugin yen sampeyan pengin ngatasi masalah utawa ngoptimalake kode sampeyan.
  • Video Link Priksa - Yen sampeyan duwe akeh video sing dipasang ing situs sampeyan, sampeyan pengin ngerti yen video kasebut dibusak utawa digawe pribadi. Plugin iki bakal kanthi otomatis ngirim email nalika ana masalah.
  • SEO WordPress - Rank Math minangka Plugin SEO entheng sing nyakup analisis konten ing kaca, peta situs XML, potongan kaya, pangalihan, 404 ngawasi, lan ton fitur liyane. Versi pro duwe dhukungan sing luar biasa kanggo potongan sing akeh, macem-macem lokasi, lan liya-liyane. Paling apik, kode kasebut ditulis kanthi apik lan ora bakal nyuda situs sampeyan kaya plugin WordPress SEO liyane.
  • WP Rocket - Gawe mbukak WordPress kanthi cepet ing sawetara klik. Iki diakoni minangka plugin caching paling kuat dening Ahli WordPress.

Plugin WordPress paling apik kanggo Cookie lan Kepatuhan Data

Minangka bisnis, sampeyan kudu tundhuk karo peraturan internasional, federal, lan negara sing ngatur cara nglacak lan njaga data pengunjung. Aku nggunakake widget Jetpack kanggo ijin cookie, nanging asring dimuat luwih saka sepisan lan ora duwe pilihan pangaturan dhewe.

  • Idin Cookie GDPR (Siap CCPA) - Plugin idin Cookie GDPR bakal ngewangi sampeyan supaya situs web GDPR (RGPD, DSVGO) tundhuk. Saliyane tundhuk karo plugin GDPR WordPress iki, uga ndhukung kepatuhan cookie miturut LGPD Brasil lan Undhang-undhang Pelanggan California (CCPA) sing dadi undang-undang negara sing dimaksud kanggo nambah hak privasi lan perlindungan konsumen kanggo warga California.

Plugin WordPress paling apik kanggo nglindhungi Situs WordPress sampeyan

  • Akismet - Plugin sing paling populer ing WordPress, Akismet bisa dadi cara paling apik kanggo nglindhungi blog sampeyan saka komentar lan spam trackback. Aja mung nginstal, lapor omongane!
  • CleanTalk - CleanTalk minangka plugin anti-spam sing bisa digunakake karo layanan Cloud Anti-Spam premium. Ora mung nglindhungi situs sampeyan saka spam komentar, nanging uga nggabungake kabeh plugin wangun utama.
  • VaultPress - Jaga konten, tema, plugin, lan setelan kanthi serep wektu nyata lan mindhai keamanan otomatis.
  • Log Kegiatan WP - Plugin log aktivitas WordPress sing paling lengkap kanggo ngrekam owah-owahan pangguna, nggampangake pemecahan masalah, lan ngenali prilaku sing curiga luwih awal kanggo nyegah hacks ala. Yen sampeyan langganan Keamanan Jetpack or Jetpack Profesional sampeyan uga entuk Log Kegiatan sing komprehensif.

Butuh Plugins Liyane?

Ana sawetara plugin sing mbayar kanthi mbayar sing didhukung kanthi lengkap ThemeForest sing ora bakal bisa ditemokake ing papan liya. Perusahaan induk, Envato, ngupayakake manawa plugin kasebut didhukung lan asring dianyari.

Pengungkapan: Aku nggunakake kode afiliasi saindhenging kiriman iki, tulung dukung publikasi kanthi ngeklik lan tuku!

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

8 Komentar

  1. Aku ora ngerti kepiye sampeyan bisa ujar manawa kaca iki bisa diwaca? Aku kudu nggulung separo mudhun kanggo maca lan banjur ora worth iku. Yen sampeyan mikir sidebar 3/4 kaca tombol warna cerah lan pop munggah sing terus ngganggu aku yaiku marketing bisnis, mula sampeyan bakal ilang. Aku mung repot nulis iki kanggo nuduhake apa wae karo sampeyan, kaya sing sampeyan lakoni karo aku. Lan sing CUT kanggo CHASE. Aku Mungkin sekolah lawas lan teknologi website mesthi obah ing jangkah. Nanging mesthine marketing isih babagan mbangun kontak bisnis lan entuk informasi babagan saingan sampeyan? Ora bakal kaget yen mayoritas pembaca sampeyan buta warna. Aku mesthi arep kaya ngono.

    1. Matur nuwun kanggo saran, Steve. Kita nyediakake konten ing kene tanpa biaya kanggo sampeyan lan para pamaca saya tambah kaping pindho sajrone pirang-pirang taun. Aku luwih seneng terus nggarap arah para penggemar, pengiklan, lan sponsor. Sugeng dalu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web