Elementor: Editor Fantastic kanggo Desain Kaca lan Pos WordPress sing Apik

Elementor Wordpress Editor

Sore iki, aku njupuk sawetara jam lan mbangun situs klien pertama nggunakake Elementor. Yen sampeyan ana ing industri WordPress, sampeyan bisa uga wis nate krungu babagan Elementor, mula wis entuk 2 juta instalasi! Kancaku Andrew, sing operasi NetGain Associates, nyritakake babagan plugin lan aku wis tuku lisensi tanpa wates kanggo ngetrapake ing endi wae!

WordPress wis ngrasakake panas ing kemampuan suntingan sing barbar. Dheweke bubar nganyari menyang Gutenberg, editor level blok sing nyedhiyakake sawetara fungsi tambahan… nanging ora cedhak karo alternatif sing dibayar ing pasar. Kanthi jujur, muga-muga bisa tuku salah siji plugin sing luwih maju iki.

Pirang-pirang taun suwene, aku nggunakake Avada kanggo kabeh klienku. Tema kasebut dibangun kanthi elegan, nggunakake kombinasi tema lan plugin kanggo njaga kemampuan format. Loro-lorone didhukung kanthi apik lan duwe sawetara elemen fantastis sing sadurunge mbutuhake pangembangan utawa tuku.

Elementor beda amarga mung plugin lan lancar bisa digunakake kanthi meh kabeh tema. Ing situs sing digawe kanggo klien iki dina iki, aku mung nggunakake tema dhasar sing disaranake tim Elementor yaiku Tema Halo Elemen.

Aku bisa nggawe situs sing responsif kanthi menu lengket, wilayah sikil, kaca landas khusus, lan integrasi formulir… langsung metu saka kothak kasebut. Pancen butuh sethithik supaya bisa digunakake kanggo hirarki Elementor, nanging yen aku ngerti templating, kapabilitas bagean, lan elemen, aku bisa nyeret lan nyelehake kabeh situs sajrone sawetara menit. Ngirit wektu saya suwe lan ora kudu nyunting sak kode utawa CSS!

Aturan lan Desain Publikasi Popup WordPress

Ora asring plugin dilengkapi kemampuan sing luar biasa, nanging karo Elementor, sampeyan bisa nyetel kahanan, pemicu, lan aturan majeng babagan carane pengin popup diterbitake… kabeh ing antarmuka sing gampang:

Pemicu Popup

Desainer kasebut cukup fenomenal, lan malah nyedhiyakake conto-conto ing rak sing bisa sampeyan desain!

Saliyane Fungsi Popup, Kasedhiya Fitur Pemasaran

  • Link Tindakan - Gampang nyambungake karo pamirsa liwat WhatsApp, Waze, Kalender Google & aplikasi liyane
  • Widget Countdown - Nambah rasa mendesak kanthi nambah wektu mundur total kanggo tawaran sampeyan.
  • Widget Wangun - Pamit backend! Gawe kabeh formulir sampeyan langsung, langsung saka editor Elementor.
  • Kaca Landing -Nggawe lan ngatur kaca landas durung nate gampang, kabeh kalebu ing situs web WordPress sampeyan saiki.
  • Widget Bintang Rating - Tambah sawetara bukti sosial menyang situs web kanthi nyakup rating bintang lan menehi gaya miturut kekarepan sampeyan.
  • Widget Carousel Kesaksian - Nambah bukti sosial bisnis kanthi nambahake carousel testimoni sing muter kanggo pelanggan sing paling dhukungan.

Watesan Elementor

Nanging dudu plugin sing sampurna. Aku nemoni sawetara watesan sing kudu sampeyan ngerteni:

  • Jinis Custom Post - Sanajan sampeyan bisa duwe Jinis Kirim Khusus ing situs Elementor, sampeyan ora bisa nggunakake Editor Elementor kanggo gaya jinis kiriman kasebut. Siji solusi kanggo ngrampungake yaiku nggunakake kategori pos kanggo ngontrol situs ing saindenging situs.
  • Arsip Blog - Nalika sampeyan bisa nggawe kaca arsip blog sing apik karo Elementor, sampeyan ora bisa nggawa kaca kasebut ing setelan WordPress! Yen sampeyan nglakoni, kaca Elementor bakal rusak. Iki minangka masalah aneh sing mbutuhake pirang-pirang jam kanggo ngerteni. Sanalika aku nyetel kaca blog menyang kabeh, kabeh bisa sukses. Sanajan ngono, setelan kaca blog digunakake ing pirang-pirang fungsi template WordPress. Ora bakal ngalangi situs sampeyan kanthi cara apa wae, mung masalah aneh.
  • Dhukungan Lightbox - Fitur popup pancen apik banget, nanging kemampuan mung tombol kanggo mbukak kothak cahya kanggo ndeleng galeri utawa video ora ana. Nanging, ana sing hebat Add-On Penting sing nyedhiyakake fitur iki uga puluhan liyane.

Integrasi kalebu

Yen sampeyan wis ngramal integrasi ing WordPress, sampeyan bakal ngerti kesulitan kasebut. Elementor wis nggawe integrasi sadurunge karo Mailchimp, ActiveCampaign, ConvertKit, Monitor Kampanye, Hubspot, Zapier, donReach, Drip, GetResponse, Adobe TypeKit, reCAPTCHA, Facebook SDK, MailerLite, Slack, lan Discord!

Ndeleng Kabeh Fitur Elementor

Ngembangake Elementor Kanthi Fitur Liyane!

Tambahan Ultimate minangka perpustakaan widget Elementor sing kreatif lan unik kanthi nyata sing mbukak macem-macem kemungkinan desain kanggo sampeyan. Paket sing luar biasa iki kalebu:

  • Widget & Ekstensi - Pustaka sing saya akeh 40+ widget Elementor unik sing nggawa kemampuan desain sampeyan menyang level anyar!
  • Cithakan situs web - Liwat 100 template situs web sing bisa disesuaikan lan visual sing bisa nyepetake alur kerja sampeyan.
  • Blok Bagean - Liwat 200 blok bagean sing wis dibangun mung nyeret, dicopot, lan disesuaikan, menehi kaca desain unik ing sawetara klik.

pahlawan uae grafis

Ndeleng Kabeh Fitur Elementor

Apa sampeyan profesional desain utawa wong anyar, sampeyan bakal nyepetake alur kerja lan nggayuh desain sing luar biasa kanthi gampang.

Pengungkapan: Aku bangga nggunakake link afiliasi ing artikel iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.