Cara Paling Apik kanggo Ngatur Akun Twitter Multiple

tweetdeck

Tulung critakake sampeyan isih nyenengake Twitter… Aku seneng platform lan mesthi bakal mesthi. Ngandika, aku wis berjuang pirang-pirang wulan nganggo aplikasi desktop Twitter default kanggo Mac. Sistemku bakal alon-alon nyusup, lan Twitter pungkasane bakal dadi ora responsif. Aku mung ngira manawa pangembang lan wong QA sing nyoba app ora akeh pengikut lan akeh update sedina muput kaya aku.

I ana nggunakakeHootsuite nanging pancen ora apik banget. Antarmuka panganggo rada clunky, lan aku ora percaya jarak kasebut disetel kanthi apik ing antarane tweets, dadi kabeh katon surem. Lan aku seneng mbukak aplikasi tinimbang browser amarga aku asring ora sengaja nutup browser.

Sawise pirang-pirang taun ora nggunakake, aku mutusake download TweetDeck lan coba maneh. Ing publikasi, buku, acara mbesuk, lan platform email, aku ngatur wolung akun. Ya, iku ngipi elek ... nganti saiki!

layar800x500

TweetDeck Multiple Fitur Akun Kalebu:

  • Ngawasi macem-macem garis wektu ing siji antarmuka sing gampang.
  • Jadwal Tweet kanggo dikirim ing mbesuk.
  • Nguripake tandha supaya bisa tetep informasi anyar.
  • Filter telusuran adhedhasar kriteria kayata keterlibatan, pangguna lan jinis konten.
  • Mbangun lan ngekspor garis wektu khusus kanggo dilebokake ing situs web sampeyan.
  • Gunakake trabasan keyboard sing intuisi kanggo navigasi sing efisien.
  • Bisu pangguna utawa istilah kanggo ngilangi gangguan sing ora dikarepake.
  • Aja tekan refresh maneh: Aliran wektu TweetDeck sacara real-time.
  • Pilih tema cahya utawa peteng.

layar800x500-1

TweetDeck Malah Kalebu Manajemen Tim!

Mbok menawa kejutan paling gedhe nalika nerangake TweetDeck yaiku manajemen tim dibangun langsung menyang aplikasi! Aku bisa kanthi gampang nuduhake akun antarane anggota tim tanpa kudu mbayar biaya lisensi pangguna utawa, sing luwih elek, kanggo platform manajemen sosial Enterprise. Aku mung mbukak setelan tim lan nambah akun Twitter lan apa bakal Tweet saka akun utawa nuduhake kepemilikan!

manajemen twitter-tim

Kanthi jujur, aku yakin Twitter kudu pensiun ing aplikasi OSX desktop lan nawakake TweetDeck. Bisa mlaku tanpa cacat. Aku ora yakin bakal kelakon, wiwit wulan pungkasan Twitter ngumumake kedadeyan kasebut mateni versi Windows, sing mbutuhake pangguna Windows mlebu ing aplikasi web.

TweetDeck isih kasedhiya minangka App Chrome lan Aplikasi Mac kanggo saiki. Katon yen program Windows wis pensiun amarga ora gampang atur kredensial Twitter cekap

Coba coba TweetDeck yen sampeyan ana ing Mac lan nuduhake app sawetara katresnan ing rating App Store! Aku iya!

One comment

  1. 1

    Aku setuju! Kanggo kula, Twitter minangka platform sosial sing paling ramah pangguna. Aku bubar wiwit nggunakake TweetDeck maneh, lan pancen wis kepenak pangguna. Matur nuwun kanggo nuduhake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.