Nambah Lalu Lintas kanthi Ngoptimalake Nerbitake Times

zona wektu

Nalika kita terus ngupayakake nambah lalu lintas taun kepungkur, salah sawijining bidang sing kita deleng yaiku wayah awan nalika nerbitake postingan blog. Kesalahan sing ditindakake wong akeh yaiku ndeleng lalu lintas saben jam lan nggunakake pandhuan.

Masalahe yaiku ndeleng lalu lintas saben jam ing Analytics mung nampilake lalu lintas ing zona wektu sampeyan, lan dudu zona sing nonton. Nalika nggawe lalu lintas miturut zona wektu, kita nemokake kenaikan lalu lintas sing paling penting yaiku esuk. Asile, yen diterbitake jam 9 esuk EST, kita wis kasep. Yen situs utawa blog sampeyan ana ing wilayah Tengah, Pasifik utawa zona wektu liyane… sampeyan bakal pengin gawe jadwal kiriman kanggo dibukak jam 7:30 nganti 8:XNUMX EST kanggo nyurung lalu lintas lan nuduhake sosial paling akeh.

pengunjung kanthi jam s

Kajaba iku, nalika arep nerbitake kiriman ing wayah sore, kita kudu mriksa manawa ora rampung sawise jam 5 sore EST, utawa ora akeh wong sing ora bakal ndeleng kiriman kasebut nganti dina sabanjure. Yen kita bakal nerbitake 3 kiriman sedina, kita luwih becik nerbitake luwih dhisik tinimbang mengko kanggo nambah ekspos konten kita. Yen sampeyan ana ing wilayah wektu Pasifik, sampeyan pengin nerbitake jam 4:30 PST nganti 2:XNUMX PST! Dadi… sampeyan luwih becik sinau babagan gawe jadwal kiriman kajaba sampeyan ora pengin turu sawetara!

4 Komentar

  1. 1

    Klien bubar takon kapan wektu paling apik kanggo nuduhake konten. Pitakonan sing apik banget lan bisa beda-beda gumantung saka target pamirsa. Yen sampeyan ngebaki wong akeh College, lagi browsing web ing wektu beda saka 9-5'ers. Sing paling apik yaiku nindakake sawetara tes kanggo ngerteni apa sing paling apik.  

    • 2

      Nick - sampeyan pancen bener. Sakabehe gumantung ing pamirsa! Aku mung ndeleng sawetara wong ora nggatekake zona wektu lan ora ngerti yen ana gangguan lalu lintas nalika kita ngliwati zona menyang zona.

  2. 3
  3. 4

    Aku wis ndeleng keterlibatan sing luwih apik ing wayah esuk. yen aku gawe jadwal tweets utawa nganyari facebook kanggo bisnis utawa klienku. Matur nuwun kanggo nuduhake Doug iki. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.