Apa Waktos Paling Apik kanggo Kirim Email (Dening Industri)?

Wektu Paling Apik Kanggo Kirim Email

email ngirim kaping bisa nduwe pengaruh sing signifikan marang tarif mbukak lan klik-tayang kampanye email batch sing dikirim bisnis menyang pelanggan. Yen sampeyan ngirim jutaan email, ngoptimalake wektu bisa ngganti keterlibatan kanthi rong persen ... sing bisa gampang diterjemahake nganti atusan ewu dolar.

Platform panyedhiya layanan email saya canggih babagan kemampuan ngawasi lan ngoptimalake wektu ngirim email. Sistem modern kaya Salesforce's Marketing Cloud, kayata, nawakake optimalisasi wektu ngirim sing njupuk zona wektu panrima lan prilaku mbukak lan klik sadurunge dadi pertimbangan karo mesin AI, Einstein.

Yen sampeyan ora duwe kemampuan kasebut, sampeyan isih bisa menehi email kanthi cepet kanthi ngetrapake prilaku konsumen lan pembeli. Ahli email ing Media Mail Biru wis nyusun sawetara statistik gedhe sing nyedhiyakake pandhuan babagan wektu paling tepat kanggo ngirim.

Dina Paling apik ing Minggu Ngirim Email

  1. Thursday
  2. Selasa
  3. Wednesday

Dina Paling Apik kanggo Tarif Terbuka Email Dhuwur

  • Kamis - 18.6%

Dina Paling Apik kanggo Tarif Klik-Liwat Email Dhuwur

  • Selasa - 2.73%

Dina Paling Apik kanggo Tarif Klik-Kanggo-Bukak Email Dhuwur

  • Setu - 14.5%

Dina Paling Apik kanggo Tingkat Batal Email Lengganan

  • Minggu & Senen - 0.16%

Wektu Performing Paling Top kanggo Kirim Email

  • 8 AM - kanggo Email Mbukak Tarif
  • 10 AM - kanggo Tarif Keterlibatan
  • 5 PM - kanggo Tarif Klik-Liwat
  • 1 PM - kanggo Asil Paling Apik

Bentenipun Kinerja Email Antarane Jam AM lan PM

AM:

  • Open Rate - 18.07%
  • Klik Rate - 2.36%
  • Pendapatan Saben Panampa - $ 0.21

PM:

  • Open Rate - 19.31%
  • Klik Rate - 2.62%
  • Pendapatan Saben Panampa - $ 0.27

Email Kirim Wektu Paling Apik kanggo Industri

  • Layanan Pemasaran - Rebo jam 4 sore
  • Eceran lan Hospitality - Kamis antarane 8 esuk nganti 10 esuk
  • Piranti Lunak / SaaS - Rebo ing antarane 2 PM nganti 3 PM
  • restoran - Senen jam 7 esuk
  • ecommerce - Rebo jam 10 esuk
  • Akuntan lan Penasihat Keuangans - Selasa jam 6 esuk
  • Layanan Profesional (B2B) - Selasa antarane 8 esuk nganti 10 esuk

Email Kirimi Wektu Sing Kurang Apik

  • Akhir minggu
  • Senin
  • Wengi

Wektu Paling Apik Kanggo Kirim Email Infographic