Kabeh Sampeyan Bakal Kudu Ngerti Babagan "Masa Paling Apik"

nganyari wektu paling apik

Yen aku ora nate nuduhake liyane infographic wektu paling apik, Aku bakal seneng yen iki sing terakhir. Lan aku ngarep-arep banget supaya sampeyan nuduhake uga. Aku pancen nggresah saben weruh wektu paling apik kanggo infographic Wektu paling apik kanggo Tweet. Wayahe paling apik kanggo nganyari ing Facebook. Wektu paling apik kanggo ngirim email. Wektu paling apik kanggo nganyari LinkedIn. Wektu paling apik kanggo blog. Argh… pancen edan banget.

Kapan ana wong sing nuduhake salah sawijining infografis kasebut, aku ngerteni yen dheweke populer banget lan nguciwani kanthi jujur. Nanging aku bakal ndeleng jadwal bisnis utawa wong sing nuduhake lan meh ora nerbitake apa-apa. Aja nggatekake apa sing ditindakake wong liya, priksa manawa tanggapan pamirsa lan komunitas, nuduhake, melu lan ngonversi. Mirsani Panjenengan Analytics - lan tliti kanthi tliti menyang zona wektu nalika sampeyan milih wektu sing optimal.

Kapan aku kira wektu paling pas kanggo nerbitake? Sanalika sawise rampung nulis. Kapan aku mikir wektu paling apik kanggo nganyari media sosial? Yen sampeyan duwe wektu lan duwe barang sing bisa dituduhake. Ing ngisor iki terus saya tuwuh lan publikasi kita duwe tuwuh kaping pindho, sanajan ana jadwal penerbitan.

Serius ... iki balapan, dudu jangkah jangkah. Tancepake bensin lan nyetel mobil sing apik nalika sampeyan lunga. Mobil sing menang balapan ora ana ing tengah-tengah bungkus, wis mandhegani.

Infographic Wektu Paling Apik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.