Aku Pancene, Pancen pengin nggunakake Platform Sampeyan… Nanging…

frustasi

Minggu iki, vendor saka platform undhang-undhang nyekel aku. Kita wis sawetara taun lan duwe hubungan karo perusahaan kasebut. Aku wis ndeleng demo babagan cara nggunakake piranti lunak; dheweke duwe antarmuka templated sing cukup sederhana, lan ton kemampuan integrasi. Katon kaya platform sing janjeni.

Kita pengin nambah unduhan aplikasi seluler wiwit Bluebridge nindakake tugas sing hebat banget ing aplikasi seluler kita. Kita bakal nemokake hadiah sing apik, kalebu sawetara piranti Apple, awis, lan hadiah liyane.

Amarga kita bakal ngetrapake sawetara wektu lan gaweyan, kita pengin nggawe manawa kita nindakake tugas sing apik. Yen sampeyan minangka platform sing pangguna mbukak undhang-undhang, mesthine sampeyan bisa menehi conto lan pandhuan praktik paling apik babagan cara ngluncurake kampanye sing sukses. Amarga aplikasi seluler minangka pusat undhang-undhang online, mula dakanggep ana sawetara conto apik babagan undhang-undhang aplikasi seluler karo panyedhiya iki.

Ora.

Aku mlebu telpon konperensi dina iki, lan wakil penjualan diwiwiti kanthi, "Dadi apa sing bakal digayuh kanthi kontes undhang-undhang?" Aneh - amarga aku nulis dheweke sadurunge gawe jadwal janjian karo apa sing pengin digayuh. Aku pengin ngrembug babagan praktik paling apik babagan mbukak undhang-undhang ing platform kanggo mbujuk wong supaya ndownload aplikasi seluler kita.

Dadi, aku mbaleni kebutuhan, lan dheweke mangsuli, "Ya, template kita wis ana, dadi gampang kanggo sampeyan ngatur kampanye, nanging sampeyan pengin."

Ugh.

Aku menehi ngerti manawa aku ngerti yen aku bisa ngatur undhang-undhang, nanging aku pengin… nanging sing dak goleki yaiku sawetara tips, trik, lan praktik paling apik kanggo ngembangake strategi ing mburine kampanye. Aku kudu ngerti apa apa sadurunge aku entuk lisensi kanggo piranti lunak sing bakal nindakake.

Piranti Lunak minangka Panyedhiya Layanan Tulung Elinga

Kita bubar nulis babagan atribut sing digoleki pelanggan setia saka adol wakil. Kiro opo? Iku dudu demo. Iki nuduhake manawa sampeyan duwe keahlian kanggo menehi informasi sing dibutuhake kanggo sukses karo produk utawa layanan sampeyan!

Yen wangsulane "uhhh", aku ora ana.

Aku ora yakin apa sing luwih penting kanggo upaya pemasaran perusahaan apa wae. Kita wis nggawe whitepaper kanggo saben klien kanggo nuduhake prospek lan pelanggan cara nggunakake produk utawa layanan kanthi sukses. Iki kudu dadi langkah pertama ing perusahaan apa wae perpustakaan isi!

Apa wae whitepaper, video panjelasan, utawa uga serangkaian postingan blog - saiki saiki. Yen sampeyan butuh pitulung, agensi sandi bakal tresna iku kanggo sampeyan. Kita fokus ing konten premier sing nggawe klien minangka panguwasa lan nyurung konversi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.