Apa Tripod Portable Paling Apik kanggo Telpon, Kamera DSLR, GoPro, utawa Mikrofon?

Tripod Portable UBeesize

Saiki aku nggawa peralatan audio dadi akeh, mula aku tuku tas ransel nganggo rodha, tas pesenanku pancen abot banget. Nalika tasku wis diatur kanthi apik, aku isih tetep bobot amarga ora duwe macem-macem jinis piranti utawa aksesoris sing dakgawa.

Siji masalah yaiku koleksi tripod sing dakgawa. Aku duwe tripod desktop cilik, sing liyane fleksibel, lan liyane sing sejatine murni kanggo smartphone. Kabeh kakehan. Aku mikir aku wis nyoba meh kabeh tripod portebel ing pasar - nganti aku nyoba UBeesize Tripod X.

Iki minangka tripod fleksibel sing entheng lan portebel nanging duwe sikil paling dawa sing ditemokake - 12 ″. Cukup kuat kanggo masang kamera DSLR lengkap utawa camcorder, lan dilengkapi macem-macem aksesoris:

  • Klip Pemegang Ponsel kanggo telpon iPhone / Android
  • Sirah puter sing dikunci ing panggonane
  • GoPro masang adaptor
  • Tombol kamera remot Bluetooth
  • Tali kalung

UBeesize Tripod XSikil kasebut fleksibel lan dilapisi lapisan karet alus sing ora robek utawa dibagi, nanging nemen njupuk apa wae sing sampeyan pengin dipasang utawa ing sekitar. Lan, sikil mesthi wae wis dawa supaya ora gonjang-ganjing utawa tiba - sanajan nganggo kamera abot.

Ubeesize Tripod FleksibelAku duwe hebat Mikrofon Apogee sing dakkanggo nindakake podcast ing dalan, nanging tripod ora nate cukup dhuwur mula aku bakal ngimbangi sawetara buku - lan asring bakal mlebu lan nggeser nganggo sikil tripod plastik. Tripod iki ora mundur lan ngidini aku njupuk mikropon kanthi tepat nalika aku butuh. Lan amarga regane udakara $ 20, aku tuku sawetara - kanggo omah, kantor, lan tas ransel.

Pengungkapan: Aku nggunakake Link afiliasi Amazon ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.