Ngoptimalake Permalinks WordPress

23-wordpress_logo.pngNalika pisanan miwiti blog, aku milih standar permalink struktur sing kalebu tanggal, wulan lan dina kiriman:

https://martech.zone/2009/08/23/sample-post/

Nalika blog saya misuwur lan aku ngerti luwih akeh babagan struktur link, aku ngerti manawa struktur iki bisa uga ana sawetara kekurangan:

  1. Peneliti bisa langsung ngerteni manawa postingan blog wis lawas utawa anyar. Sapa sing pengin maca konten lawas yen kasedhiya sing luwih anyar? Yen panelusur bisa ndeleng tanggal kasebut ing struktur permalink, bisa uga ora digatekake kiriman lawas sampeyan sanajan isih relevan.
  2. Sawetara ahli optimisasi mesin telusuran percaya manawa saben pamisah ("/") nuduhake hierarki folder dadi luwih akeh garis miring, konten sampeyan kudu ora penting (luwih akeh garis miring tegese dikubur ing jero struktur folder). Yen sampeyan bisa nyimpen saben kiriman menyang kategori siji, bakal ngatur konten nganti 2 level ing hirarki ... tegese bisa uga luwih penting.
  3. Pakar SEO liyane uga setuju manawa nggunakake tembung kunci ing kategori minangka taktik optimalisasi mesin telusuran. Priksa manawa jeneng kategori sampeyan nggunakake tembung kunci utawa frase sing efektif!

Apa Sampeyan Bisa Ngganti Struktur Permalink?

Suwe-suwe, sanajan aku diganggu karo struktur permalink sing wiwitane dakwujudake blogku ... ora ngono! Yen sampeyan pengin ngganti struktur permalink, Dean Lee nggawe plugin sing ngasilake 301 pangalihan sing dibutuhake kanggo ngowahi saka siji gaya permalink menyang gaya liyane.

Manajemen Permalink

Paket hosting fantastis kanthi sistem manajemen pangalihan sing kuat yaiku WPEngine (Iku tautan afiliasi kita). Kita duwe dikembangake ekspresi biasa kanggo akeh klien supaya bisa njaga sawetara panguwasa mesin telusuran ing kaca saiki sing wis dipindhah.

Pangalihan WPEngine

7 Komentar

  1. 1

    Tip sing apik banget, Doug. Aku mikir yen WordPress kanthi otomatis nangani pangalihan-pangalihan (kaya Drupal). Dakkira aku salah. Thanks kanggo nuduhake plugin sing migunani iki. Saiki aku kepengin weruh apa aku kudu maneh mriksa struktur link situsku.

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Info apik banget. Aku wis nyiyapake ing blogku… Kepiye sampeyan nemtokake kategori sing digunakake ing permalink yen sampeyan milih luwih saka siji kategori kanggo kiriman?

  5. 5

    -Kanggo dandan ing WordPress 3.3 ora luwih penting kanggo miwiti permalink kanthi nomer. Aku nindakake struktur% / postname% minangka pilihan sing paling apik kanggo skala, amarga sampeyan bisa kanthi gampang mindhah kiriman / kaca menyang macem-macem kategori tanpa kuwatir ana masalah.

  6. 6

    Hi 
    Karr,
    Kaping pisanan, aku matur nuwun amarga wis nuduhake artikel penting babagan blogging bisnis lan nomer loro babagan kekurangan struktur link pancen efektif. Kita pancen inspirasi karo artikel sampeyan lan saiki uga yakin manawa struktur permalink pancen efektif kanggo narik kawigaten para pencari lan kawigaten. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.