Apa sing dadi Platform Pemasaran Paling Apik?

Depositphotos 12281308 s

Mangga mandheg takon iki. Maksudku. Ora ana paling. Periode.

Iki minangka pitakon sing bola-bali ditakokake dening para pemasar lan profesional industri. Pitakon sing ora bisa dijawab kajaba ana evaluasi lengkap perusahaan sing bakal nggunakake platform kasebut.

Minangka vendor sumber kanggo teknologi pemasaran, kita wis nindakake rajin kanggo perusahaan investasi, kita wis takon karo perusahaan teknologi pemasaran, lan kita wis takon karo puluhan perusahaan babagan evaluasi platform kanggo tuku.

Sing bisa mikir iku gampang kaya nggabungake dhaptar fitur banjur mriksa kothak ing kothak kanggo saben vendor, lan ngenali anggaran sing dibutuhake kanggo saben lisensi. Preposterous. Kayane ngevaluasi celonone kanthi sikil 2 celana, tali sabuk, kanthong, lan zipper - banjur weruh regane regane. Pitakon sing durung dijawab yaiku warna celonone sing kudu ana, ing endi sing bakal dipakai, apa perlu dikeringake lan disetrika, sepira kerepe bakal dipakai, apa kudu cocog karo klambi liyane.

Kasus kasebut yaiku pemasaran email. Kita ngerti akeh firma pemasaran email sing beda-beda. Sawetara larang nanging nyedhiyakake ton layanan kanggo nyekel kampanye sampeyan. Sawetara miwiti gratis lan nggabungake karo platform pihak katelu liyane. Sawetara duwe API sing kuat sing bisa digabung karo sumber daya pangembangan. Sawetara duwe output email gedhe kanggo ngirim jutaan email per detik. Sawetara duwe ewonan template sing bisa dipilih.

Penting banget kanggo evaluasi sumber daya perusahaan, kecanggihan pangguna, wektu sing dibutuhake kanggo ngetrapake strategi sing digunakake lan digunakake kanthi bener, anggaran kanggo lisensi, integrasi, implementasi lan panggunaan, lan pungkasane laba investasi platform. Kita ora nggawe rekomendasi sing padha saka siji klien menyang platform liyane - sanajan kita duwe hubungan mitra karo vendor.

Agnostik vendor iku penting banget kanggo agensi utawa panyedhiya sumber sampeyan supaya sampeyan bisa nggedhekake laba investasi ing tuku lan strategi platform.

Iki ora ateges ora ana platform sing disaranake luwih saka liyane. Contone, ing ngarep manajemen konten, disaranake WordPress luwih akeh tinimbang platform liyane. Ora WordPress iku gratis - ora yen sampeyan nambah desain, pangembangan, optimalisasi, lan nggawe konten dadi implementasi sing sukses. Nanging WordPress asring ngalahake platform liyane amarga akeh pilihan plugin, integrasi, dhukungan pihak katelu, solusi hosting, lan pilihan tema sing wis digawe. Bisa uga ana luwih apik sistem manajemen konten supaya gampang digunakake, optimalisasi, keamanan, lsp... nanging keluwesan lan kasedhiyan sumber daya isih bisa nggawe keputusan sing luwih gedhe kanggo menehi saran platform.

Aku ngomong babagan alat ing sawijining acara minggu iki ing Smartups ing Indy lan aku uga melu Kevin Mullett lan Julie Perry. Kevin uga menehi saran sing apik banget nanging apik banget…

Yen sampeyan seneng. Sampeyan bakal nggunakake.

Kadhangkala malah ora kabeh lonceng lan wisel utawa regane, kadhang kala sampeyan seneng antarmuka pangguna lan seneng nggunakake alat kasebut. Yen sampeyan seneng nggunakake platform, kemungkinan sampeyan bakal nggunakake!

Opo sing paling apik Kabeh gumantung!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.