Luwih saka 20% Klik Kaca Ngarep saka siji Fitur

Klik

Kita ndhaptar Hotjar lan nindakake sawetara pengujian heatmap ing kaca ngarep kita Kaca ngarep sing cukup lengkap kanthi akeh bagean, elemen, lan informasi. Tujuane ora kanggo nggawe bingung wong - nyedhiyakake kaca sing teratur supaya para pengunjung bisa nemokake apa wae sing dikarepake.

Nanging dheweke ora nemokake!

Kepiye carane kita ngerti? Luwih saka 20% kabeh keterlibatan ing kaca ngarep asale saka bar telusuran. Lan nalika nyinaoni sisa kaca, pengunjung arang nggulung lan sesambungan ing kaca iki. Pangecualian yaiku manawa akeh pengunjung sing golek sikil.

Telusuri Klik Bar

Kita ngleksanakake Swiftype kanggo layanan telusuran internal. Nyedhiyakake mekanisme autosuggest sing kuat, pelaporan sing apik, lan luwih akeh fitur sing bisa ditindakake ing situs kasebut.

kesimpulan

Ora preduli sepira situs sampeyan wis disusun, cara navigasi diatur, pengunjung pengin ngontrol pengalaman dhewe lan pengin mekanisme telusuran internal sing apik kanggo nemokake sing dakkarepake. Nalika nggarap perusahaan sing nerbitake rutin, duwe mekanisme telusuran sing kuat lan intuisi. Yen sampeyan ora nggunakake nelusuri minangka layanan alat, manawa kanggo ngleksanakake pelacakan telusuran internal ing analytics sampeyan. Suwe-suwe, sampeyan uga bakal njupuk sawetara informasi apik babagan topik sing digoleki pengunjung sing durung ngasilake konten.

One comment

  1. 1

    Sing bener. Kanggo desainer, luwih becik ditampilake sing apik banget kanggo tautan klien yen bisa. Ora mesthi klien ngeklik bagean "paling apik" ing situs web www.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.