8 Alat Riset Kata Kunci (Gratis) Paling Apik kanggo 2022

Piranti Riset Kata Kunci Gratis

Tembung kunci tansah penting kanggo SEO. Dheweke ngidini mesin telusuran ngerti apa isi sampeyan, saengga nuduhake ing SERP kanggo pitakon sing cocog. Yen sampeyan ora duwe tembung kunci, kaca sampeyan ora bakal entuk SERP apa wae amarga mesin telusur ora bakal bisa ngerti. Yen sampeyan duwe sawetara tembung kunci sing salah, kaca sampeyan bakal ditampilake kanggo pitakon sing ora relevan, sing ora bisa digunakake kanggo pamirsa utawa ngeklik sampeyan. Pramila sampeyan kudu milih tembung kunci kanthi ati-ati lan milih sing paling apik.

Pitakonan sing apik yaiku carane nemokake tembung kunci sing apik lan relevan. Yen sampeyan mikir manawa sampeyan bakal entuk bathi, mula aku bakal kaget sampeyan - riset tembung kunci bisa gratis. Ing kirim iki, aku bakal nuduhake sampeyan alat gratis kanggo nemokake tembung kunci anyar lan ora mbayar apa-apa. Ayo diwiwiti.

Google Keyword Planner

Keyword Planner minangka salah sawijining piranti Google sing diarani bata-lan-mortir kanggo riset tembung kunci. Iku utamané apik kanggo nemokake tembung kunci kanggo kampanye iklan. Alat kasebut gampang digunakake - sampeyan mung butuh akun Google Ads kanthi 2FA (saiki wajib). Lan kene kita lunga. Kanggo nggawe tembung kunci luwih relevan, sampeyan bisa nemtokake lokasi lan basa. Asil uga bisa disaring kanggo ngilangi telusuran lan saran merek kanggo wong diwasa.

Riset Kata Kunci karo Google Keyword Planner

Nalika sampeyan ndeleng, Keyword Planner ngidini sampeyan ngevaluasi tembung kunci miturut jumlah telusuran saben wulan, biaya saben klik, owah-owahan popularitas telung sasi, lan liya-liyane. Bab kasebut yaiku tembung kunci sing ditemokake ing kene ora bakal dadi solusi SEO sing paling apik, amarga alat kasebut dirancang kanggo mbayar, dudu kampanye organik. Sing bener cukup jelas saka set metrik tembung kunci sing saiki. Isih, Keyword Planner minangka titik wiwitan sing apik.

Peringkat Tracker

Peringkat Tracker by SEO PowerSuite minangka piranti lunak sing kuat kanthi luwih saka 20 metode riset tembung kunci ing sangisore tutup, saka Google Wong uga njaluk menyang sawetara teknik riset pesaing. Pungkasane, iki ngidini sampeyan ngasilake ewonan ide tembung kunci anyar kabeh ing sak panggonan. Rank Tracker uga ngidini sampeyan riset tembung kunci sing cocog karo lokasi lan basa target sampeyan. Amarga cukup logis yen data sing diklumpukake saka mesin telusur ing AS ora akurat kanggo pitakon, ucapake, Rusia utawa Italia.

Rank Tracker uga ngidini sampeyan nggabungake akun Google Search Console lan Analytics lan kanthi harfiah duwe kabeh data tembung kunci ing sak panggonan.

Saliyane tembung kunci dhewe, Rank Tracker nduweni akeh metrik kanggo mbantu sampeyan ngevaluasi efisiensi tembung kunci, kayata jumlah telusuran saben wulan, kesulitan tembung kunci, kompetisi, perkiraan lalu lintas, CPC, fitur SERP, lan akeh paramèter marketing lan SEO liyane. .

Gambar ing ngisor iki nuduhake modul Keyword Gap, sing ngidini sampeyan nemokake tembung kunci sing wis digunakake pesaing sampeyan.

Riset Kata Kunci karo Rank Tracker saka SEO Powersuite

Siji liyane sing apik babagan Rank Tracker yaiku para pangembang ngrungokake apa sing dibutuhake pangguna. Contone, dheweke bubar nggawa maneh tab Kesulitan Kata Kunci:

Riset Kesulitan Kata Kunci karo Rank Tracker saka SEO Powersuite

Tab iki ngidini sampeyan ngeklik tembung kunci apa wae lan langsung entuk posisi SERP 10 paling ndhuwur bebarengan karo statistik kualitas kaca kasebut.

Rank Tracker uga ngidini sampeyan nyaring tembung kunci nganggo sistem filter canggih sing anyar lan nggawe peta tembung kunci skala lengkap. Jumlah tembung kunci, kanthi cara, ora ana watesan.

Jawab Umum

Jawab Umum beda banget karo alat liyane sing padha ing presentasi lan jinis asil. Amarga generator tembung kunci iki didhukung dening Google Autosuggest, kabeh gagasan sing ditemokake liwat Answer the Public nyatane pitakonan sing ana gandhengane karo pitakon awal sampeyan. Iki nggawe alat kasebut pancen mbiyantu nalika nggoleki tembung kunci buntut sing dawa lan ide konten anyar:

Riset Kata Kunci kanthi Jawaban Umum

Saliyane pitakonan, alat kasebut ngasilake sakumpulan frasa lan perbandingan sing ana gandhengane karo pitakon winih. Kabeh bisa diundhuh ing format CSV utawa minangka gambar.

Generator Kata Kunci Gratis

Generator Kata Kunci minangka produk Ahrefs. Alat iki gampang banget digunakake - sampeyan mung kudu ngetik tembung kunci winih, pilih mesin telusur lan lokasi, lan voila! Keyword Generator bakal nampani sampeyan karo set gagasan tembung kunci anyar lan pitakonan sing gegandhengan karo sawetara metrik kayata jumlah telusuran, kangelan, lan tanggal nganyari data paling anyar.

Riset Kata Kunci karo Generator Kata Kunci

Keyword Generator ngidini metu 100 tembung kunci lan 100 gagasan pitakonan gratis. Kanggo ndeleng luwih akeh, sampeyan bakal dijaluk tuku lisensi.

Google Webmaster

Apik lawas Search Console mung bakal nuduhake tembung kunci sing wis sampeyan rangking. Nanging, ana papan kanggo karya sing migunani. Alat iki bisa mbantu sampeyan nemokake tembung kunci sing sampeyan ora ngerti peringkat sampeyan, lan nambah posisi kanggo wong-wong mau. Ing tembung liyane, Search Console ngidini sampeyan nemokake tembung kunci sing kurang apik.

Riset Kata Kunci karo Google Search Console

Kata kunci sing kurang apik yaiku tembung kunci kanthi posisi saka 10 nganti 13. Padha ora ana ing SERP pisanan nanging mbutuhake upaya optimasi sethithik kanggo nggayuh.

Search Console uga ngidini sampeyan mriksa kaca ndhuwur kanggo ngoptimalake tembung kunci sing kurang apik, saéngga menehi titik wiwitan sing apik ing riset tembung kunci lan optimasi konten.

Uga Takon

Uga Takon, minangka sampeyan bisa guess saka jeneng alat, narik data saka Google Wong uga njaluk mangkono nampani sampeyan karo pesawat saka gagasan tembung kunci anyar. Sampeyan mung kudu ngetik tembung kunci winih lan nemtokake basa lan wilayah. Alat kasebut banjur bakal nindakake telusuran lan nampilake asil minangka sakumpulan pitakonan clustered.

Riset Kata Kunci karo Uga Takon

Pitakonan iki sejatine minangka gagasan isi sing wis siap (utawa malah judhul). Siji-sijine sing bisa nggawe sampeyan bingung yaiku sampeyan mung duwe 10 telusuran gratis saben wulan lan ora bisa ngekspor data ing format apa wae. Inggih, carane sampeyan bisa ngatur, sampeyan bisa takon. Jawaban iki screenshot. Iku ora apik kanggo nyakup gambar ing laporan kanggo klien, nanging iki minangka cara kanggo kabutuhan pribadi. Kabeh ing kabeh, Uga Takon minangka generator ide konten sing apik, lan ide sing ditawakake bisa uga apik kanggo blog lan kampanye iklan.

Keyword Explorer

Keyword Explorer minangka salah sawijining instrumen MOZ sing dibangun. Iki tegese sampeyan butuh akun MOZ kanggo nggunakake alat kasebut. Sing bener iku gampang. Algoritma cukup gampang - sampeyan kudu ngetik tembung kunci, nemtokake wilayah lan basa (padha bebarengan ing kasus iki), lan kene sampeyan. Alat kasebut bakal nggawe set saran tembung kunci lan asil SERP ndhuwur kanggo pitakon winih. 

Riset Kata Kunci karo Penjelajah Kata Kunci

Sawise sampeyan klik Waca kabeh saran ing Saran Kata Kunci modul, alat bakal nuduhake sampeyan 1000 gagasan tembung kunci anyar, supaya sampeyan duwe macem-macem kanggo milih saka.

Saran Keyword karo Keyword Explorer

Kanggo metrik SEO, sampeyan ora duwe akeh sing kudu dianalisis ing kene - alat kasebut mung ngidini volume telusuran lan relevansi (campuran popularitas lan persamaan semantik karo tembung kunci winih).

Kaya ing Uga Takon, Keyword Explorer menehi sampeyan 10 telusuran gratis saben wulan. Yen sampeyan butuh data liyane, sampeyan kudu entuk akun sing dibayar.

Kata Kunci Surfer

Kata Kunci Surfer minangka plugin Chrome Surfer-powered gratis sing, yen diinstal, kanthi otomatis nampilake data tembung kunci ing Google SERP nalika sampeyan nggoleki apa wae.

Riset Kata Kunci karo Surfer Kata Kunci

Kanggo metrik SEO lan PPC, Keyword Surfer bakal nuduhake ing ngisor iki: jumlah telusuran saben wulan lan biaya saben klik kanggo pitakon winih, volume telusuran, lan tingkat kamiripan kanggo saran tembung kunci anyar. Jumlah saran beda-beda miturut popularitas istilah (mbokmenawa?), amarga aku entuk 31 tembung kunci kanggo panganan india lan mung 10 kanggo gelato.

Alat kasebut ora ngalih lokasi miturut basa pitakon kanthi otomatis, nanging sampeyan bebas nemtokake dhewe kanggo entuk data sing cocog.

Kajaba iku, alat kasebut bakal menehi sampeyan statistik lalu lintas kanggo kaca ing SERP saiki lan jumlah sing cocog karo pitakon sing tepat.

Saliyane analisis tembung kunci, alat kasebut nawakake sampeyan nggawe outline artikel adhedhasar pitakon winih kanthi sarana Surfer AI. Fitur sing apik, sing bisa dadi wiwitan sing apik nalika sampeyan nggarap konten. Isih, ing eksperimen karo alat intelijen buatan nuduhake yen kabeh mau kalah adoh saka panulis manungsa sejati.

Kanggo nyilikake

Kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan bisa nemokake tembung kunci kanthi gratis. Lan asil bakal cepet, kualitas apik, lan, sing paling penting, akeh. Mesthi, ana luwih akeh alat lan instrumen gratis kanggo riset tembung kunci, aku mung njupuk sing katon paling menarik lan mbiyantu. Ngomong-ngomong, apa alat favorit sampeyan? Nuduhake ing komentar.

pambocoran: Martech Zone kalebu pranala afiliasi ing artikel iki.