Apa Droplr minangka Alat Nuduhake File Paling Apik?

Droplr

Kothak, Dropbox, Google Drive… kanthi akeh klien sing nggunakake macem-macem platform, folder klienku dadi bencana. Sawise seminggu utawa luwih, aku mindhah kabeh data klien menyang panganggo jaringan sing apik lan teratur sing didhukung. Nanging, saben dina, dadi bencana nyoba nemokake lan ngirim file… nganti saiki.

Agensi mitra nggunakake Droplr. Ora ragu-ragu entuk alat filesharing liyane, mula aku ora didol. Nanging, suwe-suwe aku seneng banget karo platform sing gampang. Yen aku pengin nuduhake file, aku mung nyeret menyang toolbar sing diunggahake lan kasedhiya link. Aku bisa ngirim link kasebut menyang klien lan boom ... entuk file kasebut. Ora mbukak windows, nemokake folder, nyinkronake… mung upload lan kirim. Sederhana banget.

Nuduhake File Droplr kanggo Tur Mac

Nuduhake File Droplr kanggo Wisata Windows:

Fitur Droplr Pro kalebu:

  • Nangkep lan nyathet screenshot - kalebu situs web lan macem-macem file.
  • Rekam layar kanggo menehi gambar lengkap
  • Gunakake integrasi kuat - kalebu Gmail, Google Docs, Trello, Slack, Photoshop, Intercom, Sketch, Atlassian Confluence, Atlassian HipChat, Atlassian Jira, Microsoft Team, Apple Messages, Discord, lan Skype.
  • Ngirim file kanthi luwih cepet
  • Tandhani putih file sing sampeyan kirim
  • Ketik fitur kolaborasi tim
  • Setel ngrusak awake dhewe ing file utawa simpen tanpa wates
  • Tandhani file sing disimpen
  • Lindhungi file nganggo sandhi
  • Nggawe lan nuduhake kabeh papan karo konten
  • Deleng interaksi pangguna karo file ing Drop Analytics
  • Setel subdomain utawa domain khusus

Sampeyan bisa ndhaptar Droplr gratis, utawa golek pro sawetara dolar saben wulan (disaranake banget). Droplr ora mung ngidini sampeyan enggo bareng file kanthi cepet, sampeyan uga bisa nuduhake konten ing layar saka desktop. Iki ngidini sampeyan nyepetake alur kerja lan menehi efisiensi ing dina sampeyan.

Mlebu kanggo Droplr

Cathetan: Aku nggunakake link afiliasi ing kiriman iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.